Cum se face colonoscopia?

gogudelaroma112 in 10 Sep 2014 11:18 Categorie Diverse

Colonoscopia este necesara la sindrom de intestin iritabil?Esti adormit sau iti da anestezie intravenoasa sa numai simti nimic si esti treaz?Ti se da un halat sa il porti sau trebuie sa stai dezbracat in fundul gol?
Cat costa:
-colonoscopia
-ecografie
-analize de laborator
-endoscopie addominala
Ca am mai pus o intrebare ieri:
Buna ziua!Am de prin luna mai probleme cu stomacul,ma doare dupa ce mănânc si beau apa si mai ales la doare seara când stau in pat sau când stau pe scaun.Am diaree si acum beau scobutil cate 3 pastile pe zi si nu este nici o ameliorare.Ma doare si când ma misc in pat.Trebuie analize de sânge,ecografie,endoscopie?Am gastrita?

1 răspuns

- 10 Sep 2014 16:25

Colonoscopia este necesara in general pentru a investiga orice afectiune a tractului digestiv. De obicei nu este necesara anestezia generala si doar daca cere pacientul se poate face cu anestezie peridurala (de la jumatate in jos). In general se face fara anestezie si creeaza doar un usor disconfort abdominal. In functie de locul in care efectuati investigatia variaza pretul si in mod normal ar trebui sa primiti halat.
Nu sunt in masura sa va dau detalii legate de pret, adresati-va clinicilor particulare sau cu bilet de la medicul de familie se poate face gratuit in spital de catre medicul gastroenterolog.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde