Durere nocturna mare

Magda in 9 Iun 2014 7:14 Categorie Boli ale sistemului digestiv

>66 ani, femeie, profesor pensionar, operata de cancer mamar (2006), ecografia ultima acum 11 luni, apendice, histerectomie, am ovare polichistice, probleme reumatismale, deplasare acum 3 saptamani la Istanbul la o competitie cu studentii
>motiv: disconfort diurn acceptabil (5 zile), durere nocturna mare, balonare, zona vezica urinara, apendicele (operat), partea ascendenta intestin, oase bazin, ovar drept (probleme mai vechi), cu extindere in sus-jos, cedeaza partial la caldura (perna, baie in cada) si repaus.
>debut prin diaree, voma, acum constipatie. >consum moderat
>apare la 6-8 ore dupa ingerare mancare solida in cantitate mica ca si cum este o obturatie in zona apendicelui.

4 răspunsuri

- 9 Iun 2014 7:36

As dori sa mai aflu pentru ce afectiune s-a facut histerectomia si in ce an?. Este posibil sa fie vorba de niste aderente post-operatorii care sa blocheze tranzitul intestinal. Incepeti cu o ecografie si in functie rezultate, trebuie sa stabiliti impreuna cu medicul Dvs de familie daca este cazul si de o colonoscopie. Este foarte important sa fiti consultata de un medic si apoi sa va recomande ce investigatii trebuie sa urmati.

- 9 Iun 2014 18:32

Este posibil ca regimul alimentar haotic din ultima perioada sa fi determinat modificarile de tranzit sau asa cum am banuit acele aderente post-operatorii sa ingreuneze tranzitul intestinal. Ecografia va elucida in mod sigur acest aspect.
Puteti sa efectuati analize de rutina: hemoleucograma - pentru a evidentia o anemie, fier, VSH, Fibrinogen, TGO, TGO, sumar de urina daca este cazul si urocultura. Oricum daca mergeti la Oncologie este posibil sa vi se faca aceste investigatii, posibil chiar mai multe.

- 18 Iun 2014 8:51

Buna ziua,
Va multumesc. M-am operat la Spitalul Parhon-Clinica de Urologie, am avut 2 calculi renali pe partea dreapta blocati la intrarea in vezica urinara. Urmeaza sa mai fac o mica interventie pentru a mi se scoate drenul, peste 2 saptamani.
Va doresc cat mai multi pacienti care si-au rezolvat problemele medicale cu ajutorul formidabil al dvs.
Si o zi excelenta,
Magda Brosteanu (din Iasi)

- 18 Iun 2014 9:05

Ma bucur ca v-am fost de ajutor si ca ati reusit sa va rezolvati problemele de sanatate.
Pentru a preveni formarea de calculi va recomand sa consumati urmatoarele ceaiuri:
Cozi de cireşe, frunze de merişor - 2 căni/zi 
Mătase de porumb - 2-3 căni/zi - infuzie - 1 linguriţă/cană
Sau puteti sa faceti un amestec pentru dizolvare/eliminarea pietrelor din mai multe plante:
    - cozi de cirese
    - coada calului
    - coada soricelului
    - matase de porumb
    - flori de soc
    - frunze de mesteacan
Multa sanatate va doresc!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde