ce posibilate este sa am hiv?

adrian12345 in 13 Mar 2015 14:09 Categorie HIV

Buna ziua .Acum 9 luni am fost la o escorta.pentru ca era prima oara si nu stiam ce sa fac ,ea mia pus prezervativul doar pe jumatate de pe**s.exista vreo posibilitate sa am ceva daca pe**sul(unde nu era acoperit de prezervativ) a fost atins de vag**ul ei.tin sa spun ca dupa 5 luni de la contact ,am avut 4 zile scaun mai moale ,dar nu diaree ,si unul pe zi .si de atunci m-am tot gandit ca as putea sa am ceva .Si tot gandindu-ma m-am uitat la simptome pe net ,si am inceput sa am senzatie de uscat in gat care ma tine si acum dar putin .Si acum o saptamana jumate ma tot durut capu la ceafa si pe sub ochii ,si imi curgea nasu.Va rog frumos sa imi spuneti daca exista vreo posibilitate sa am ceva?

4 răspunsuri

- 14 Mar 2015 11:00

Buna ziua,
Avand in vedere ca a fost totusi un contact sexual protejat (capul penisului si meatul urinar au fost acoperite de prezervativ) in principiu nu ar trebui sa fi contactat vreo boala infectioasa precum hepatita B,C sau HIV. Ar fi indicat sa efectuati totusi un set de analize uzuale si pentru a determina prezenta unor boli cu transmitere sexuala.

- 14 Mar 2015 11:13

Va multumesc frumos !

- 14 Mar 2015 12:14

Cu placere! Consultati un medic urolog pentru o cultura din secretia uretrala sau o spermocultura pentru a depista daca este prezenta o infectie (boala cu transmitere sexuala). Va doresc multa sanatate!

- 14 Mar 2015 14:26

Multumesc !La fel si dumneavoastra .As vrea sa va mai spun ca am luat un tratament pentru o infectie urinara,la sfatul medicului de familie .Am avut 2 seri senzatie desa de urinare si usturime la urinat ,si asa am luat acel tratament .De atunci nu am mai avut nimic.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde