Senzatia de slabiciune, respiratie grea si vedere incetosata. Ce poate fi ?

Burebista in 13 Oct 2014 23:11 Categorie Diverse

Bună ziua.Am 37 de ani şi de3 ani de zile mă confrunt cu următoarele stări cu debut brusc:senzaţie de slăbiciune-aproape de prăbuşire, cu greutate în respiraţie-încerc să inspir şi reuşesc cu greutate, vedere inceţoşată, stare urmată de câteva batăi mai puternice ale inimii apoi tremor, tot acest episod durează în jur de 15-20 secunde, apoi încep sa-mi revin. Aceste episoade au început să mă îngrijoreze serios, mai ales că am făcut şi câteva investigaţii cu rezultat negativ.Poate fi o boală cardiacă mai greu depistabilă? Menţionez că de 5 ani fac regulat sport, însă nu am simţit niciodată dureri în piept în timpul efortului.Vă rog daţi-mi un sfat! Vă mulţumesc!

1 răspuns

- 14 Oct 2014 10:24

Buna ziua,
Va recomand sa efectuati analize de laborator uzuale - hemoleucograma, TGO,TGP, colesterol, trigliceride, Vsh, fibrinogen, sumar de urina pentru a determina daca exista o anemie sau o alta afectiune care poate determina aceste simptome.
Apoi un consult cardiologic - ecografie + EKG pentru a exclude o afectiune cardiaca.
Consult pneumologic + radiografie toracica - boli pulmonare.
Insa daca rezultatele sunt negative la toate aceste investigatii si cel mai probabil la aceasta concluzie se va ajunge atunci este posibil sa va confruntati cu niste atacuri de panica. Pentru tratamentul atacurilor de panica trebuie sa va adresati unui medic pshiatru pentru psihoterapie si medicatie.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde