Sociofobie, atacuri se panica si stari de anxietate

adyslik in 4 Iul 2014 14:20 Categorie Depresia

Buna ziuaMa numesc Adriana sunt din Braşov si am vârsta de 25 ani.De 2 ani de zile fac tratament antidepresiv cu venlafaxina dimineata si xanax seara.am zile din luna când am atacuri de panică si stari de anxietate foarte puternice.Vă mentionez că de 1 an si jumatate nu mi-am gasit servici.Acum am o speranta ,eu fiind progratator it.am o stare de oboseala permanenta iar dupa doua ore de stat la calculator mi se face rau.Am migrene puternice pe care le tratez cu sumatriptan.Situatia familială nu este una bună,mama foarte nervoasă ,tipa foarte mult,tata are afazie si nu ma pot întelege cu el.Tipa non stop si e foarte nervos.Nu vrea sa consulte un psihiatru pt ca a facut 2 accidente vasculare.Vreau să fac ceva cu viata mea,dar momentan nu ştiu încotro s-o iau.De nervi am dezvoltat emetofobie si sociofobie.am facut si psihoterapie dar acum nu am mai avut bănuti.Ce îmi recomandatiVa multumesc si Dumnezeu să vă ajute.

1 răspuns

- 4 Iul 2014 20:06

Buna ziua,
Din pacate va confruntati cu foarte multe probleme care contribuie la agravarea starii Dvs de sanatate. Atat timp cat necazurile, supararile persista este foarte greu sa se produca o ameliorare a depresiei.
Comportamentul tatalui Dvs. este unul frecvent intalnit dupa ce un om in putere ajunge sa fie bolnav si dependent de altcineva ( mama Dvs). Va recomand sa gasiti o varianta fara plata a psihoterapiei, pe baza de bilet de trimitere de la medicul de familie, cu un psihiatru care sa va ajute sa iesiti din aceasta situatie.
Puteti sa incercati pentru a trece mai usor peste aceasta perioada stresanta preparatul Bien Plus + Ceai antistres + (Fares) - sunt pe baza de plante si calmeaza si relaxeaza in perioadele de stres  + Magne B6 ( poate sa le ia si mama Dvs a scapa de nervozitate).
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde