Investigatii si tratament pentru nevralgie intercostala

zenoviu in 18 Iul 2014 12:57 Categorie Diverse

Buna ziua! Am 30 de ani si de mai bine de jumatate de an am fost diagnosticat de catre medic cu nevralgie intercostala. Am tinut de atunci mai multe scheme de tratament si toate nu au dus la nici un efect. Mentionez ca specilistii care m-au consultat au fost din domeniul neurochirurgic si reumatologic. Ambii au venit cu acest diagnostic. Durerea pleaca din spate, dintre coloana si omoplatul stang, pana in fata sub sanul stang, nu pe traiectul coastelor ci exact prin corp. Singura metoda de a calma durerile este un antiiflamator de uz veterinar. Revin acum cu intrebarea: ce investigatii sa mai fac? Chiar nu mai am idei iar durerile sunt deja insuportabile. Multumesc!

5 răspunsuri

- 18 Iul 2014 17:52

Nu am facut. Sunt din Suceava si prin zona nu prea stiu un kinetoterapeut "priceput".

- 18 Iul 2014 18:47

Spondiloza dorsala este cea mai frecventa cauza de nevralgie intercostala.  Prin tratarea spondilozei se elibereaza presiunea exercitata la nivelul nervului intercostal si in acest fel dispare si nevralgia. 
Este imposibil sa nu fie un kinetoterapeut bun si in Suceava, daca nu gasiti atunci mergeti la tratament balnear la: Baile Herculane, Baile Felix, Govora, Mangalia, Eforie Nord, Techirghiol, Ocna Sibiului.

- 18 Iul 2014 18:54

Multumesc! Voi lua in considerare recomadarile.

- 18 Iul 2014 21:07

Cu placere! Multa sanatate va doresc si sper sa reusit sa scapati de aceasta problema de sanatate!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde