Posibila sarcina dupa contact

Adrianaa in 24 Sep 2015 16:40 Categorie Ciclu menstrual

Bună ziua! Am o problemă, în urmă cu 2 săptămânii.. cam aşa am făcut se* oral cu iubitul meu , şi eu lui .. şi el mie. După ce am venit acasă (după o oră) am frecat degetele mele de vag** care probabil aveam spermă pe ele, iar luna aceasta mi-a întârziat ciclul 10 zile. Îmi e frică , că nu vine luna asta. Sunt extrem de stresată. Există vreo şansă să fiu însărcinată ? Un răspuns urgent, vă rog. Mulţuumesc.

1 răspuns

- 24 Sep 2015 21:58

Raspuns copy -paste
 
18 Sep 2015 8:36
 
Testele de sarcina sunt in prezent extrem de sensibile si dau f rar erori intr - o directie sau alta . Ele se pozitiveaza cam la 2 sapt. dupa conceptie .
 
15 Sep 2015 12:46
Lipsa menstruatiei poate sa insemne o sarcina , dar nu este un semn absolut . Tulburarile hormonale si stresul pot cauza si ele dereglari ale ciclului menstrual . Daca veti citi articolul cu HCG poate va lamuriti . Daca nu , mergeti la ginecolog si faceti un consult si probabil o sa aflati si alte raspunsuri la intrebarea dv .
10 Sep 2015 19:14
Raspunsul o sa il dau un pic mai complex ( cu speranta ca pe viitor sa nu fie necesar sa mai raspund pe aceasta tema ) Asadra : Cit traiesc spermatozoizii ? Raspunsul depinde de un nr de factori, cel mai important fiind locul . Pe o suprafata uscata ( haine , lenjerie de pat ) = vajnicii spermatozoizi (SP) mor fara nici o  glorie cind sperma se usuca . In apa calduta ( baie ) = SP au o agonie ceva mai lunga. Sansa /nesansa de  a-si gasi drumul spre glorie = ovulul,  e foarte mica , dar teoretic posibila . Teoretic daca se face o baie in care sunt spermatozoizi ....??.... Acum raspunsul la intrebare dv , in tractul reproductiv al femei ei se simt  bine si pot supravietui chiar cinci zile ( apropo de metodele care le citati in primul text ) .

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde