Ce avort imi Recomandati ?

Alexandru19 in 11 Aug 2014 14:36 Categorie Sarcina

Buna ziua! Am 17 ani si o relație stabilă , pe 20 Iulie am avut contact se*ual si s-a rupt prezervativul ,pe 28 am facut test de sarcina si a iesit negativ ... Acum am o sângerăre ușoară rozalie si am citit pe internet ca aceasta sângerăre inseamna Așezarea copilului in pântec .. Peste 4 zile ar fi trebuit sa imi vina menstruația... Câteva zile am avut dureri de stomac,sunt obosita mai mereu,am început sa mănânc mai mult,ma doare capul,amețeli ,ma doare burta ... O sa-mi fac un alt test cand o sa-mi treacă aceasta sângerăre ..daca ar iesi pozitiv ce avort imi Recomandati ? Cat ar costa ? Nu as vrea sa stie familia ..

2 răspunsuri

- 11 Aug 2014 14:45

Si am uitat sa va spun... A ejaculat afara atunci cand s-a rupt prezervativul ... Dar  a pătruns foarte putin înăuntru .. 

- 11 Aug 2014 15:14

In primul rand nu as recomand un avort din foarte multe motive, dar aceasta este o alta discutie. Apoi in al doilea rand trebuie mai intai stabilit daca este sau nu cazul de o sarcina. Pentru a stabili acest lucru trebuie efectuat un test de sarcina la 3-4 saptamani de la contactul sexual, asta ar insemna incepand de pe data de 18 august sau la o saptamana dupa ce intarzie menstruatia. 
In cazul in care testul este pozitiv, atunci avortul se poate face incepand din primul trimestru de sarcina intre 5 si 12 saptamani si exista 2 variante:

Avort prin administrare de medicamente cu mifoprostol (hormon care induce travaliul si contractiile) sau cu mifepristona (blocheaza producerea de progesteron, dezvoltarea sarcinii si induce travaliul). Avort chirurgical – aspiratia manuala sau mecanica de tip vacuum a intregului tesut fetal din uter. 

Nu sunt in masura sa va dau detalii despre preturi. In spitalele de stat cu trimitere de la medicul de familie nu ar trebui sa coste absolut nimic. Insa oriunde ai alege sa faci acest avort ai nevoie de acordul parintilor pentru ca esti minora.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde