Am ameteli zilnice. Din ce cauza?

stan ana in 2 Sep 2014 17:45

De doua luni am zilnic ameteli si nu stiu ce sa mai fac am fost la neurolog, la endocrinolog, la oftamolog totul a iesit bine dar eu tot ametita sunt .Va rog sa mi spuneti ce analize sa mai fac si unde sa mai ma duc ?

6 răspunsuri

- 2 Sep 2014 23:02

Analize la sange pentru a depista o anemie ati efectuat? Lucrati la birou in fata calculatorului? Ce tratament ati primit de la medicul neurolog?

- 3 Sep 2014 21:03

Da analize am facut nu am anemie, nu lucrez si tratamentul este betaserc de 2 ori pe zi ,aspenter pt palpitatii ,magnerot si concor cor.Dar eu tot ameteli am si am slabit intr o luna cam 8kg si nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma mai duc.Va multumesc

- 3 Sep 2014 22:03

Tratamentul recomandat de medicul neurolog este corespunzator insa avand in vedere tot nu va simtiti bine atunci mai ramane sa consultati si un medic ORL-ist deoarece urechea interna este responsabila cu echilibru si cand exista afectiuni la acest nivel poate sa apara ameteala.

- 5 Sep 2014 17:24

La orl nu mi au gasit nimic.Poate fi si o stare depresiva? Acum 3 luni mi a murit o persoana draga  si aceste simtome au aparut la o luna  distanta

- 5 Sep 2014 17:25

Va multumesc mult  ca mi ati acordat timp
 

- 6 Sep 2014 1:28

Este posibil ca o perioada mai stresanta si o eventuala depresie sa determine o stare de ameteala. Avand in vedere ca ati fost consultata de catre medicul neurolog, oftalmolog, ORL-ist si endocrinolog, iar totul a fost in regula atunci este posibil sa fie de ordin psihic.
O ultima cauza de ameteala ar mai fi spondiloza cervicala.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde