cardiologie

cccccccc in 18 Noi 2016 22:03 Categorie Diverse

Buna ziua.
Sotul meu de aproximativ un an de zile prezinta urmatoarele simptome : Junghiuri in zona inimii , in zona subratului pana in mana si in spate, palpitatii, si senzatie de sufocare. Acum recent spune ca il dor si plamanii.
A facut urmatoarele analize : ekg, ekg la efort, holter, doppler, eco inima, analize pt glanda tiroida, eco glanda tiroida,analize de sange complete , radiografie plamani , endoscopie. I-a iesit colesterolul marit si candida pe esofag. Restul au iesit toate in limite normale.Ca si medicamente i s-au prescris : fluconazol, sortis , corlentor, si inca vreo 2 de care nu-mi aduc aminte , tot pt inima.
Nu stiu la ce doctori mai putem merge sau ce analize mai poate sa faca ...
Vreau sa -mi dati un sfat pt ca incep sa cred ca este ipohondru...
Cand il injunghie plamanii , cand inima , cand spatele , cand axila , cand mana , simptomele i se schimba . Daca citeste pe internet ca daca il injunghie inima si cu mana cu tot e in prag de infarct, il injunghie si pe el. Daca il mananca pielea ia claritine, daca in secunda asta incepe sa -l doara capul ia o pastila ... Face atacuri de panica in momentul in care incepe sa-l doara in piept. A fost singur cand l-a durut si a facut un atac de panica ii era frica sa stea in casa si s-a dus la farmacie sa isi ia sedatif pc. A fost la cardiologie , endocrinologie, medicina generala.. si a ajuns la concluzia ca toti sunt incompetenti si ca nu ii intereseaza.La urgente a fost de vreo 5 ori pana acum , si de 2 ori a fost in germania la spital la urgente si acolo la fel i-au spus ca este in regula cu inima.
I-am sugerat sa mergem si la un psiholog/psihiatru si mi-a spus sa nu-l mai consider nebun ca toti incompetentii aia de medici la care a fost el si se uitau la el ca un nebun...
Ce analize ar mai putea sa faca ca sa ma conving ca este sanatos si daca ii ies toate ok cum as putea sa il conving ca este doar in mintea lui si ca este in regula ?

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde