Cand trebuie sa apara ciclul?

vlad4fifa in 14 Apr 2015 1:49 Categorie Viata sexuala

Aceasta este situatia care am postat-o deja "Buna seara, am sa va povestesc exact totul cum s-a intamplat. Eu sunt masculul din aceasta relatie. Deci, la mine acasa s-a intamplat, din curiozitatea ei, cateva penetrari, neprotejat, dupa ce i-am facut oral si am avut si un preludiu lung. Apoi, am fost la ea, de data asta protejat, am facut mai "calumea", tot cu oral de fiecare parte si prelidiu lung. Bineinteles, nu am eja**lat niciodata. Ea acuza acum dureri mai jos de burta, cam in zona braului, pe laterale in special, i-am facut si masaj, iar acum, peste cateva ore, imi spune ca abia mai poate merge si o dor toate(inclusiv capul). Va rog frumos sa-mi spuneti daca este normal. Va multumesc anticipat !"

Revin cu un update, doarece nu ati raspuns la topicul anterior(scuzele de rigoare, daca fac prea multe): Durerile au disparut aproape total astazi, cea mai mare a fost durerea pe lateral, cam deasupra feselor(acum nu mai are probleme), durerea cea mai inseamnata si inca prezenta, dar foarte mica, e la coapse, in rest, ea zice ca a disparut orice fel de durere. Mentionez ca este si racita. Bine, am 2 intrebari, este vreo sansa de sarcina dupa toate intamplate? Si a 2-a: cam cand ar trebui sa-i vina ciclul acum ? Intreb aici pentru ca ea nici nu vrea sa auda de ginecolog, iar eu iubind-o, cer ajutorul dumneavoastra sa aflu detalii. Va multumesc mult, anticipat ! O zi buna. Si va rog sa-mi spuneti cum sa fac pentru a putea continua conversatia !

1 răspuns

- 14 Apr 2015 11:31

Buna ziua,
In urma oricarui contact sexual neprotejat exista riscul de a ramane insarcinata, chiar daca ejacularea nu se produce in interior. In timpul actului sexual se elimina un lichid preejaculator cu rol de lubrifiere, care poate contine spermatozoizi.
Ar trebui efectuat un test de sarcina la 3-4 saptamani de la contactul sexual sau la o saptamana dupa in cazul in care menstruatia intarzie. Urmatoarea menstruatie ar trebui sa vina in mod obisnuit la 28-30 de zile de la anterioara in cazul in care ciclul menstrual este regulat.
Prezenta durerii dupa un contact sexual nu este normala si ar trebui sa insistati sa consulte un medic, care in urma unui consult si cu ajutorul ecografiei poate stabili cauza exacta.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde