cand sa iau celelalte anticonceptionale?

Nicolle in 3 Sep 2014 21:32 Categorie Viata sexuala

cand am fost ultima data la ginecolog mi s-au prescris alte anticonceptionale pe care doctora mi-a spus sa le iau din prima zi a ciclului. Ideea e ca trec doar 4 zile si nu 7 cum ar fii normal sa fac pauza intre utilizari. Nelamurirea mea e daca sa le iau in prima zi a ciclului chiar daca sunt 4 zile intre ele sau astept cele 7 si e ca o continuare a celor vechi?

3 răspunsuri

- 3 Sep 2014 21:49

In primul rand cum se numesc cele 2 anticonceptionale, cele vechi si cele noi, apoi cand urmeaza sa le terminati ( data sau ziua) si cand ar trebui sa le incepeti pe urmatoarele conform recomandarii ginecologului (data sau ziua).

- 3 Sep 2014 22:58

luam Diane 35 pt acnee, dar ulterior mi-am inceput viata sexuala si am vrut sa trec pe altceva, doamna doctor mi-a recomandat Logest. Ieri(2 septembrie) am luat ultima pastila din diane. in prescrptie scrie ca trebuie sa iau "logest" din prima zi a ciclului, asta insemnand aproximativ peste 3 zile, insa nu mai fac acea pauza de 7 zile necesara intre administrari. Cand trebuie sa incep sa iau anticonceptionalele?

- 4 Sep 2014 10:07

Dna Dr. ginecolog a ales sa va recomande suprapunerea celor doua anticonceptionale in ultimele zile ale ciclului menstrual pentru a obtine o mai buna eficienta si protectie impotriva sarcinii a noului contraceptiv oral.  Va recomand sa urmati indicatiile medicului ginecolog si sa incepeti administrarea in prima zi a ciclului.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde