Tratament regenerarea parului

mya in 4 Aug 2014 11:17 Categorie Probleme ale parului

Buna ziua! De aproximativ un an imi cade parul in proportii mari, in primele 2 luni mi-a cazut cel mai rau , luam un pumn de par doar cand dadeam cu mana prin el, la fel pateam si la baie, am aplicat tot felul de masti si uleiuri pentru a opri caderea, am folosit si sampoane cu ginkgo biloba, parul cade in continuare dar in proportii mai mici dar nu se regenereaza, nu am observat firicele micte de par.
Mi-am facut toate analizele si mi-au iesit foarte bune.
Ce imi puteti recomanda pentru regenerarea parului? Mentionez ca in prezent folosesc fiolele pentru regenerarea parului de la Gerovital .

3 răspunsuri

- 4 Aug 2014 11:39

Va recomand sa folositi urmatoarea schema de tratament:
- spray Hairgrow 2% - (8 puff-uri) de doua ori pe zi  administrare zilnica timp de patru luni
- VITAMINE PENTRU PAR - 1cp/zi timp de 2 luni
Daca nu gasiti vitaminele atunci - vitamina A 5000 UI 1 cp/zi 20 de zile/luna timp de 3 luni, apoi 3 luni pauza, apoi inca 3 luni de tratament, vitamina E 1 cp/zi identic cu vitamina A
In cazul in care treceti printr-o perioada mai stresanta si datorita acesteia a aparut si caderea parului atunci va recomand sa luati si Magne B6.
In plus 1 data pe saptamana puneti-va o masca de par  din urmatorul amestec: galbenus de ou + ulei de ricin + ulei de masline + vitamina A uleioasa.

 

- 4 Aug 2014 15:22

Va multumesc mult!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde