Durere muschiul piciorului, muschiul piciorului incordat

ilea in 22 Iul 2014 10:11 Categorie Diverse

De foarte mult timp ,in timpul somnului cand imi intind picioarele gen intins dupa somn,ma trezesc insinstant cu o durere foarte mare la nivelul muschiului piciorului,il simt foarte incordat ,ca si cum s-ar fi deplasat muschiul si cam 20 de secunde cat timp simt durerea nu pot sa misc piciorul pt ca altfel durerea persista mult timp insa nu la fel de intens..

5 răspunsuri

- 22 Iul 2014 13:24

Va confruntati cu aparitia unor crampe musculare, care pot aparea prin mai multe mecanisme

reducerea nivelului de magneziu, calciu si potasiu in sange - aceste minerale sunt implicate in transmiterea impulsurilor nervoase si contractia musculara. deshidratarea - in cazul in care nu consumati suficiente lichide statul intr-o anumita pozitie timp indelungat (exemplu: statul in picioare pe tocuri inalte duce la aparitia carceilor in talpa sau in gambe). probleme cu circulatia periferica a sangelui la nivelul picioarelor tratamentul cu anumite medicamente diuretice, sedative sau pentru astm deficitul de vitamine B1, B5, B6. obezitatea si lipsa de exercitii fizice de asemeni simptome ale unor afectiuni cum ar fi: afectiuni nervoase, tiroidiene, hormonale, diabet, hipoglicemie si anemie.

Va recomand sa va adresati medicului de familie pentru a investiga daca aceste crampe sunt determinate de o anumita afectiune sau este pur si simplu o lipsa de minerale in corp, insotita de deshidratare si lipsa de exercitiu fizic a respectivelor grupe musculare.

- 22 Iul 2014 16:02

Va multumesc pentru raspuns! O sa merg sa imi fac analizele... 
Si inca o intrebare ,ma gandesc ca poate au o legatura..din cand in cand ,insa mai rar mi se intampla sa am ,brusc,o durere intensa,ca un junghi,in zona rinichiului..se intampla fara niciun motiv,pur si simplu doar daca stau ..

- 22 Iul 2014 17:58

Cu placere! Este posibil sa fie din cauza unui calcul la rinichi sau niste nisip. Va recomand sa efectuati o ecografie renala pentru a stabili daca exista vreo afectare renala.

- 22 Iul 2014 18:36

Multumesc! Acum ceva timp am descoperit firisoare de nisip , probabil inca le mai am...

- 22 Iul 2014 19:56

Atunci trebuie sa beti urmatoarele tipuri de ceaiuri: matase de porumb, cozi de cirese si papadie.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde