Probleme dezvoltare

Buzatu Daniel in 15 Noi 2015 9:08 Categorie Diverse

Buna ziua!
Ma numesc Buzatu Daniel, sunt din Caracal-Olt si am 22 ani!
Probblema mea care este!?
Eu la varsta mea am 1.85 si in jur de 52kg. Este foarte jenant si cred ca nici normal sa fiu atat de slab la inaltimea si varsta asta.
Unele persoane mi-au zis ca sunt ectomorf. Altele au zis ca ar putea fi din cauza hormonilor de crestere cum ar fi hormonii tiroidieni si testosteronu(practic nu m-am dezvoltat ca baiat, fizic vorbind si masculinitate). Acum nu stiu ce sa mai cred...
Ce vreau sa punctez? Eu acum 1 an am avut o interventie chirurgicala deoarece am avut o malformatie toracica(stern infundat) accentuat pe partea dreapta a corpului. Momentan am o bara de metal sub stern si trebuie sa o port timp de 2 ani, dar facand acum 1 an operatia, mai am 1 an de asteptat.Practic efortul meu fizic este cam egal cu zero, dar mi s-a spus ca dupa operatie o sa ma simt mai bine.
Se poate sa fie si din aceasta cauza problema mea de dezvoltare? Tin sa zic ca tot timpul sunt si stresat si tulburat oarecum psihic gandindu-ma.
Astept un sfat de la dumneavoastra!
Va multumesc!

1 răspuns

- 15 Noi 2015 17:23

Buna seara ,
Va recomand un consult initial la un endocrinolog. In functie de rezultatul consultului si rezultatul investigatiilor vedem ce este de facut in continuare . E bine sa mergeti la consult cu toate documentele medicale .

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde