Masturbare excesiva

Mihu15 in 14 Sep 2015 19:44 Categorie Boli ale sistemului respirator

Bună seara. Am ales categoria "Boli ale sistemului respirator" deşi nu-i doar asta. Se pare că am probleme de sănătate din cauza masturbării. Se pare nu ştiu, s-au răspândit hormonii sau ceva substanţe în corp şi îmi sunt afectate organele. Înainte îmi provoca doar anxietate. De ceva e timp e mai rău. Simt că mă sufoc. Nu pot respira cu nasul. Dar şi plămânii sunt afectaţii. Simt că s-au răspândit ceva substanţe de la masturbare în ei, dar şi în restul corpului. Am încercat să scap de asta şi de anxietate printr-o metodă medicală alternativă, prin respiraţie, dar cred că de la asta lucrurile au devenit mai rău. Chiar şi când respir cu gura nu-i uşor. Ce să fac?

3 răspunsuri

- 15 Sep 2015 6:17

Pentru a intelege problema imi sunt necesare citeva informatii :
Ce varsta aveti ? 
Sunteti barbat sau femeie ? ( unele persoane care posteaza isi pun nume de alt sex ptr. confidentialitate ) 
De cind au inceput simptomele respiratorii ? 
In ce mod : brusc sau progresiv ? 
Inteleg ca ele s- au agravat. As avea nevoie de  citeva amnanunte , respectiv , frecventa , durata , intensitate ?
Ce substante credeti ca s -au raspindit in corp in timpul masturbarii ?
Daca ar fi sa alegeti ce ati dori in primul rind sa se intimple in viata dv : sa nu mai aveti simptome respiratorii sau sa aveti acte sexuale in cuplu ? 
 
 

- 15 Sep 2015 12:18

Am 20 de ani. Sunt bărbat. Simptomele respiratorii au început nu de foarte mult timp, deşi patima o am de mai mult timp. Nu-s sigur ce substanţe: hormoni poate, că simt că parcă ori sau "sexualizat" plămânii, ori nu ştiu. Şi înainte patima mă afecta pe plan nervos şi psihic, dar nu erau simptome respiratorii. Ele au apărut pe neaşteptate cred. Dacă e vorba de a ce aş dori în primul rând în viaţa mea, să n-am simptome respiratorii sau să am acte sexuale în cuplu, pot spune că n-am şi n-am avut iubită şi nu m-am căsătorit, dar când pt mine scopul căsătoriei nu e actul sexual: ci dragostea, armonia, satisfacţia sufletească. Dacă viitoarea soţie ar fi de acord, aş putea să am acte sexuale rar, având în vedere posibilitatea unor simptome respiratorii. Oricum principalul în căsătorie e dragostea şi buna înţelegere. Poate pare nerealist, dar sunt şi fete de astea.

- 15 Sep 2015 12:58

Multumesc ptr. raspuns.
Ptr. problemele dv poate ar fi bine sa mergeti sa le clarificati cu un psiholog .
Ptr. masturbare va puteti  informa  pe wikipedia . Veti vedea ca sunt aspecte multiple.
Multa sanatate

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde