Rau de la efort: durere de cap, lesin, tensiune mica

rodica in 6 Iul 2014 13:33 Categorie Sanatatea copilului

Baietelul meu de 8 ani, atunci cand face efort sau ii e foarte cald, se albeste la fata, il doare capul si lesina si ii scade tensiunea.

Va rog sa imi spuneti ce diagnostic ar avea si ce tratament e necesar. Pana acum nimeni nu mi a dat un diagnostic pentru el.

Multumesc!

8 răspunsuri

- 6 Iul 2014 15:22

Ati efectuat cumva analize? Tensiunea a fost luat in picioare, in pozitie de culcat si la ambele maini? A fost consultat de un medic cardiolog?

- 6 Iul 2014 15:48

L am dus de 2 ori la urgenta, unde i au gasit tensiunea 6/4(cand dl doctor a zis ca ii batea 8nima ai mult sa stea..!), si 8/6. Am primit trimitere la cardiologie, unde nu am fost primiti, desi copilul zacea lat pe scauñul de asteptare, iar dupa 2 ore de asteptare ñi s a spus sa mergem la dr pediatru, caci ei nu consulta decat adulti!!!... Dupa alte 2 ore de asteptare la dr pediatru si cu multe rugaminti am primit o trimitere la EKG. Cu EKG in mana am dat buzna la dr cardiolog si l am rugat: Daca nu puteti consulta copilul, caci nu are 18 ani, macar cititi mi EKG ul" . A aruncat o privire si a zis ca nu are nimic.. dar simptomele continua.. La primele 2 consultatii la urgente au zis ca are tahicardie..cand i s a facut rai la scoala si l a adus dna invatatoare iar la urgenta si le am spus ca are tahicardie, mi au arata aparatul..spunandu mi ca de unde spun eu asra..

- 6 Iul 2014 15:59

Analizele le are bune, tensiunea i a fost luata culcat, la urgenta, la spital, ultima data a fost internat si i s a administrat pt inceput perfuzie cu NaCl si vit C si B6, apoi o sapt penicilina!.. La iesirea din spital am primit reteta cu suplumente cu Mg si Fe.
Nu stiu unde sa ma duc sa aflu cauza acestor stari. Am gasit un medic pediatru la Deva, dar nu imi permit taxa pt toate investigatiile. Daca ma puteti ajuta cu un sfat, va sunt recunoscatoare! Multumesc!

- 6 Iul 2014 22:11

Nu vi s-a spus de ce a primit tratament cu penicilina?
Va recomand sa fie copilul vazut de un medic pediatru cardiolog pentru o eocgrafie cardiaca.

- 6 Iul 2014 22:24

Multumesc! Cand a primit tratamentul cu penicilina s a presupus ca are o infectie sau o raceala..pt ca aparatul conectat la deget de la sectia de urgenta nu a aratat probleme cardiace!!.. personalul de acolo fiind contrariat cand le am spus ca are tahicardie...diagnostic pus de alti doctori care au fost de garda la urgente cand i s a mai facut rau...

- 8 Iul 2014 0:15

Analize de laborator - hemoglobina, hematocrit, eritrocite au fost efectuate? Uneori anemia poate determina tahicardie.

- 8 Iul 2014 0:25

I s-au facut analize fiind spitalizat si mi s a spus ca au iesit bune. Nu am primit duplicat. O s 8a-i refac analizele si o sa va transmit valorile. Multumim!

- 8 Iul 2014 0:29

Ok. Atunci ramane sa fie vazut de un medic cardiolog pediatru pentru o ecografie.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde