anticonceptionale logest

hale_04_24 in 5 Aug 2014 17:40 Categorie Sarcina

Buna ziua,

As dori sa aflu daca ma afecteaza daca fumez si iau si anticonceptionale LOGEST!

Va multumesc!

2 răspunsuri

- 5 Aug 2014 20:02

buna si eu iau anticonceptionale miligest si am luat si yasmine dar doctorul nu mi-a spus nimic de tigari si eu fumez un pachet pe zi.pana acum nu am avut probleme cu ele. sper sa iti fie de folos raspunsul meu
 

- 5 Aug 2014 23:13

Combinatia intre anticonceptionale si fumat poate fi letala prin faptul ca determina aparitia infarctului miocardic si a trombozei venoase profunda ( formarea de trombi - cheaguri de sange care pleaca in circulatie) chiar si in randul tinerilor. Din pacate de la an la an se înregistreaza tot mai multe cazuri de infarct, mai ales în rândul tinerelor tocmai din cauza faptului ca medicii ginecologi uita sa mentioneze acest aspect.
Cu cat fumezi mai mult si iei contraceptionale, cu atat creste si riscul de a suferi un atac de cord. Efectele negative ale nicotinei asupra vaselor de sange sunt agravate de estrogenul continut de pilulele impotriva sarcinii.
Pe langa efectele negative asupra sanatatii cardiovasculare, fumatul in timp ce se consuma si pastile contraceptive poate cauza boli ale vezicii biliare, probleme cu vederea si tumori hepatice.
Fumatul poate scadea fertilitatea. Femeile care fumeaza si renunta la un moment dat la contraceptive pentru avea un bebe vor constata ca nu reusesc sa ramana gravide. Cercetarile stiintifice au aratat ca femeile care fumeaza intre 16 si 20 de tigari pe zi au cu 20% mai putine sanse de a ramane gravide decat femeile care nu fumeaza.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde