ANALIZE TROMBOFILIE

BETTINA in 18 Iun 2015 13:15 Categorie Sarcina

BUNA ZIUA,
SUNT LA INCEPUTUL SARCINII (9 SAMPAMANI) SI AM FACUT ANALIZELE PTR PROFIL GENETIC DE TROMBOFILIE.MA PUTETI AJUTA PTR INTERPRETAREA LOR?
REZULTATELE SUNT URMATOARE:

-FACTOR V G1691A-LEIDEN-MUTATIE ABSENTA
-FACTOR V H1299R(R2)-MUTATIE ABSENTA
-FACTOR II G20210A-MUTATIE ABSENTA
-MTHFR C677T -MUTATIE ABSENTA
-MTHFR A1298C -MUTANT HETEROZIGOT
-FACTOR XIII V34L -MUTANT HETEROZIGOT
-PAI-1 4G/5G -HETEROZIGOT
-EPCR -PREZENTE ALELELE A3/A3

MENTIONEZ CA DE LA INCEPUT IAU ASPENTER ,MAGNE B6 ,VIT E SI ACID FOLIC.
MULTUMESC FRUMOS

2 răspunsuri

- 24 Iun 2015 21:51

Buna!
Am dat intamplator peste mesajul tau. Si eu am aceleasi mutatii ca si tine. Anul trecut in toamna am pierdut o sarcina oprita din evolutie la 11 saptamani, am avut mai multe complicatii(hemoragie de doua ori, hematoame, febra, frisoane etc.), iar acum am facut analizele complete pt trombofilie si mi-au iesit aceleasi mutatii ca si tine. Vroiam sa vad cum evoluezi cu sarcina si cum te simti. Mie imi e putin cam frica sa raman acum din nou...insa poate cu tratament o sa fie totul bine.
Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate!

- 25 Iun 2015 8:22

Buna!
Intre timp am fost la un hematolog ,am primit clexane care este injectabil si trebuie sa iau cate o injectie pe zii in burta pana la nastere. Chiar am vorbit si cu dr si m-a spus ca nu afecteaza deloc la bebe si scade mult riscul de sarcina oprita in evolutie.
In rest sunt bine si copilul este ok(creste),chiar am fost la eco saptamana asta si totul e ok.Am primit in plus duphaston de 3/zii ptr ca ma durea burta ,sper ca in continuare va fii tot asa bine cu amandoi.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde