Interpretar hemoleucograma

elena4live in 6 Mai 2016 21:43 Categorie Boli ale sistemului digestiv

As dorii sa imi spuneti daca sunt bune urmatoarele analize: HEMOLEUCOGRAMA cOMPLETA Nr.total leucocite (WBC) rezultat 7,28 valori normale 3,90-10.00, neutrofile(NEU %) rezultat 42,9 valori 43,00-65.00. LYM% rezultat 44,5 valori 20.50-45.50, MON% rezultat 9,2 valori 2.00-10.00,EOS% rezultat 2,6 valori 0,50-4.00, BAS% rez.0,8 val. 0.00-1.00, NEU# rez.3.12 val. 2,00-8.00/10*9L, LYM# 3.24 val.1.00-4.00/10*9L MON# rez.0.67 val.0.00-1.00/10*9L, EOS# rez. 0.19 val.0.00-0.50/10*9L, BAS# rez.0.06 val.0.00-0.20/10*9L,RBC rez. 4.48 val.3.80-5.40/10*12L, HGB 12.7 val.12.00-16.50/g/dl, HTC 39.5 val.36.00-47.00% MCV 88.2 val.80.00-95.00/fL,MCH 28.3 val.27.00-32.00/pg, MCHC 32.2 val.32.00-36.00/g/dL,RDW-CV 13.2 val.11.50-15.50/%,RDW-SD 44.7 val.33.00-49.00.fL,PLT277 val.150.00-450.00/10*9L,MPV 10.7 val.7.00-11.00/fL,PDW 16.3 val.9.00-17.00/fL, PCT 0,296 val.0.11-0,28/%,VSH1h 14 val.1.0-10.00/mm,VSH2h 28 val.2.0-20.0/mm, BIOCHIMIE GPT/ALT14.7 val.0.0-31/U/l GOT/AST15.6 val.00.00-32.00/U/l, Colesterol228.4 val.80.00-200.00/mg/dl,Creatinina 0.67 val.0.50-0.90/mg/dl,GamaGT 15 val.7.00-40.00/mg/dl,Gluc.95.2 val.70.00-115.00/mg/dl,LDL Colesterol 133.6 val.10.00-129.00/mg/dl,Trigliceride 133.2 val.40.00-160.00/mg/dl,Acid Uric 3.5 val.2.40-5.70/mg/dl,Uree 24.9 val.10.00-50.00/mg/dl SEDIMENT URINAR Leucocite rez.2-3 val.<5cel/camp(obx40),Cel.epiteliale scuamoase rez. frecvente val.Absent/camp(obx40) EXAMENE URINA Densitate rez.1.025 val.1015.00-1025.00,Leucocite neg. val.neg.,Nitriti neg. val. absent, pH 5 VAL.5.00-6.00,Eritrocite neg. val.negativ, Proteine neg. val.negativ, Glucoza norm. val. normal, Acid absorbic 20mg/dl+ val.negativ,Corpi cetonici neg. val.negativ, Urobilinogennorm. val. normal, Bilirubina neg. val.negativ

1 răspuns

- 7 Mai 2016 21:11

Buna ziua ,
Orice analiza se interpreteaza in context clinic : anamneza si examen clinic.
Daca doriti o  interpretare "de rutina " o puteti face dv , deorece aveti si valorile normale .
Va recomand sa mergeti la medicul care a recomandat analizele .  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde