Amorteli-partea stanga

Elisabeth in 23 Sep 2014 20:36 Categorie Neurologie

Buna ziua,
Am varsta de 22 de ani.Am de ceva timp amorteli in toata partea stanga a corpului si uneori intepaturi. Uneori imi amorteste fara niciun motiv sau cand ma pun la culcare incepe usor de la brate sa-mi amorteasca iar apoi se duce pana in talpa sau invers de la picioare la brate/umar ,uneori si jumatatea capului. Si persista 4-6 ore daca e in timpul zilei.
Pe langa acesta am frecvent stari de oboseala sau lipsa de energie,anemica. Iar uneori am o sensibilitate la degete,o senzatie de arsura.
Anul trecut am facut un control la inima si mi s-a spus ca am T.A. putin mica,insa am tahicardie de cele mai multe ori,dar atat.
As dori sa stiu o parere de la ce ar veni amortelile,posibil de la coloana sau altceva.In legatura cu coloana,daca imi aplec doar capul inainte simt intepaturi de-a lungul coloanei,mai ales in zona cervicala/lombara.
Multumesc anticipat!

1 răspuns

- 23 Sep 2014 22:10

Buna ziua,
Conform descrierii simptomelor pare a fi o suferinta a nervilor care se poate datora intr-adevar unei afectiuni a coloanei vertebrale ( ex - scolioza) sau de cauza neurologica. Va recomand sa va adresati unui medic neurolog pentru un consult si mai multe investigatii pentru a stabili exact cauza acestor simptome.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde