Probleme cu greutatea

David27 in 20 Sep 2015 19:52 Categorie Obezitatea

Buna ziua ! As vrea sa va intreb ceva...Am 14 ani si sunt cam plinuț(defapt cam mai mult :)) ) si as vrea sa slăbesc, eu am mai ținut acum 2 veri un "regim" (fara pâine, fara sucuri, fara dulciuri) si am slăbit considerabil(tinand cont ca am 1,80 cm si aveam 120 kg slabisem pana la 85kg) si cu timpul (2 ani) am mai luat in greutate si vreau sa revin la kg de atunci intr-un timp cat mai scurt..vreau sa mentionez ca atunci si pana in prezent fac exerciții fizice seara(abdomene flotări si alte exerciții de genul) daca aveti niște sfaturi pentru a ma ajuta/încuraja as fi recunoscător! Mulțumesc anticipat!

1 răspuns

- 21 Sep 2015 12:08

Buna David ,
Lupta cu greutatea e ca intre David si Goliath !
Toti se sperie pe buna dreptate si practic   "Goliath"  nu prea este invins , insa David a gasit solutia ... ( a fost o gluma ?) 
Acuma cred ca procedezi f. bine ca faci miscare . Muschi consuma calorii nu numai cind lucreaza ci si daca se dezvolta , atunci sunt ca un motor de masina mai mare = maninca mai multa benzina . ( M -am exprimat destul de coerent sau nu ai inteles ? )
Concluzie = nu renunta la miscare INSA f. important : nu EXAGERA , SUB NICI O FORMA NU LUA NICI UN FEL DE ALIMENT CARE DEZVOTA MASA MUSULARA . NUMAI : mancare naturla .
Din pct. meu de vedere : dietele nu reusesc decat temporar ; sunt un fel de " droguri " care iti creaza iluzii , care tin exact ca in cazul tau un timp ( de obicei cam 5 ani )  , ulterior cresti in greutate .
E bine sa te gandesti ca problema greutati e o problema ptr. toata viata .
Asa ca te rog frumos arata ce ti -am scris , parintilor tai si ei or sa te ajute cum stiu ei mai bine . Ai incredere !
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde