am dureri dupa primul act se*ual

ioanaa1997 in 31 Aug 2014 18:29 Categorie Viata sexuala

Buna ziua! Am 17 ani si jumatate si ieri am avut primul act se*ual ,care nu a fost foarte dureros si mi-a curs sange dupa in timp ce faceam dus,dar astazi inca ma doare rau si ma doare burta ,ma simt ciudat si imi am un sentiment de frica .Mentionez ca a avut lichid preeja**ator ,dar mi s a pus doar pe picior dupa care si-a pus prezervativul ,s-a terminat la 5 minute dupa ce m-a dezvirginat dar s-a terminat in afara vag**ului meu si in prezervativ ,dupa l-am luat si l-am aruncat si mi-am facut dus ...sunt normale durerile ?

3 răspunsuri

- 31 Aug 2014 20:28

Buna ziua,
Este posibil ca disconfortul si durerea sa apara din cauza faptului ca nu a fost o lubrifiere corespunzatoare a vaginului. Va recomnd fie sa prelungiti perioada de prelugiu sau sa folositi un lubrifiant. Daca durerea persista mai mult de o saptamana atunci ar trebui sa mergi la un consult ginecologic.

- 31 Aug 2014 21:17

multumesc frumos ,m-am speriat si ma gandeam sa nu fie ceva mai rau ...

- 31 Aug 2014 21:22

Cu placere! Cel mai probabil nu este nimic grav, dar daca persista atunci trebuie obligatoriu sa mergi la doctor. Multa sanatate iti doresc si nu uita ca intotdeauna sa folositi protectie!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde