Alergie

Aura2015 in 1 Mar 2015 9:30 Categorie Alergii

Buna ziua!
Am 54 de ani si de aproximativ 2 ani de zile am luat cipralex si anxiar pentru o depresie. Citind pe prospectul lor am observat ca acestea dau ca reactii adverse urticarie , probleme cu care ma confrunt si eu de vreo 2 luni de zile. E o forma de urticarie persistenta deoarece am tot folosit alcool mentolat, crema de galbenele, ceai de musetel, claritin, dar tot nu - mi trece si mai deranjant e ca nu pot dormi linistita noaptea caci atunci ma apuca o mancarime insuportabila.Acum trei saptamani am incetat sa mai iau cipralex si din cauza mancarimii dar si datorita faptului ca ma simt mai bine, nu mai am decat usoare atacuri de panica de aceea nu pot intrerupe si anxiarul mai iau o jumatate pe zi deocamdata.Mancarimea e pe palme mai mult si intre degete, apoi daca ma scarpin se extinde parca si pe picioare si pe spate. In locul unde ma scarpin apare roseata si pielea parca se aspreste, nu se umfla si nici basici sau alte probleme nu apar.
Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti ce sa fac? Nu am consultat un medic dermatolog pana in prezent numai medicul de familie care mi-a dat ce v-am spus inainte.
Multumesc frumos! O zi buna va doresc!

2 răspunsuri

- 1 Mar 2015 15:12

Buna ziua,
Consultati de urgenta medicul dermatolog deoarece mancarimea de piele care se intensifica noaptea la căldura patului este sugestivă pentru scabie. Cu cât amânati mai mult prezentarea la medic cu atat infectia se va transmite mai mult prin scarpinat. Toate medicamentele au trecut în prospect ca pot determina urticarie in cazul in care sunteti alergica la medicamentul respectiv. Avand in vedere ca luati aceste medicamente de o perioada îndelungată atunci este aproape imposibil sa dezvoltări abia acum urticarie.

- 1 Mar 2015 18:26

Va multumesc frumos, maine am sa merg la medic la un consult!Am serviciul de asa natura ca am contact permanent cu oamenii , lucrez la un birou si de la bani , de la acte , fiecare om stiti cum este  cine stie ce boli ascunde........O seara placuta va doresc!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde