alaptez si unul din sani si-a micsorat volumul

lucia nicu in 22 Ian 2015 16:14 Categorie Nasterea si alaptarea

Buna ziua .. de 2 zile am observat ca sanul drept este cu mult mai mic decat sanul stang , este foarte moale si parca nu mai produce la fel de mult lapte ca acum cateva zile .. Cand il pun pe bebe sa suga se enerveaza foarte rau , ii da drumul si incepe sa planga (bebe are aproape 3 sapt.) asa am constatat ca sanul drept nu mai produce suficient lapte ! As dori sa stiu ce pot face pentru a stimula sanul sa produca iar cantitatea normala de lapte si daca ati putea sa ma lamuriti care este motivul pt care a scazut lactatia sanului ?! Va multumesc !

1 răspuns

- 22 Ian 2015 21:14

Buna ziua,
Este posibil ca respectivul san sa nu fi fost suficient stimulat si atunci secretia lactata a scazut. Luati suplimente pentru stimularea lactatiei:

Galafor (produs natural), 3x 2 caps./zi Galactogyl (produs natural , 1-2 linguri de granule 3x/zi) ceaiuri pentru stimularea lactatiei

Apoi nu va stresati si consumati suficiente lichide. Puteti sa oferiti sanul respectiv pe post de suzeta dupa ce s-a saturat de lapte sau sa incercati sa stimulati din nou secretia lactata prin folosirea unei pompe.
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde