Acnee prelungita

anagr in 23 Iul 2014 12:54 Categorie Acnee

Buna ziua! Am 20 de ani si de apoape de ani ma '' lupt'' cu o acnee prelugita.
Am fost la o multime de doctori dermatologi( din mai multe orase) iar majoritatea mi-au prescris creme,care nu au ameliorat cu nimic situatia,dimpotriva.
Acneea se forma sub piele sub forma unor pustule dureroase. Acum am ramas si cu cateva semne pe fata.
La ultimul consult mi s-a prescris Claritromicina 500 si eubiotic + o crema preparata in farmacie pe care s-o aplic seara.Mentionez ca am fost si la endocrinolog, pentru a elimina supozitia ca ar fi o problema hormonala. Analizele au iesit bune.
Va rog sa-mi dati un sfat..

2 răspunsuri

- 23 Iul 2014 13:17

Sunt foarte multe variante de tratament pentru acnee, iar in general in functie de cum raspunde organismul se trece la o forma de tratament mai puternica. Alternativele ar fi: Isotrexin + Sensibio gel, Brevoxyl, Triacneal, Acnomega, tratament cu administrat oral Doxiciclina  sau Roaccutane.
In cazul Dvs. din cate am inteles este o forma severa de acnee, care este posibil sa nu raspunda la cremele obisnuite existente pe piata gen: Zinerit, Skinoren, Retin-A, Glico-A
Tratamentul formelor severe de acnee trebuie evaluat periodic si trebuie sa se faca sub supravegherea medicului dermatolog pentru are si foarte multe efecte adverse.

- 23 Iul 2014 13:54

Puteti incerca si un tratament cu Sotret dar numai cu reteta de la medicul dermatolog.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde