Accident Vascular Cerebral

Jessica96 in 17 Apr 2015 13:50 Categorie Diverse

Buna ziua! In urma cu aproape 3 ani tatal meu a suferit un accident vascular cerebral. A ramas cu o semi-paralizie pe partea stanga a corpului (bratul si-l misca destul de greu, nu prea poate face multe cu el, de asemenea si piciorul este afectat, dar nu asa de tare ca bratul stange) Cauza acestuia fiind una ereditara. Acesta avea probleme cu inima de mai multa vreme avand un stent. De cand s-a produs AVC-ul se comparta ca o persoana diferita. Se enerveaza foarte des, nu ii mai place aproape nimic, uita unele lucruri care inainte le stia perfect si se plange de lucruri marunte. Bineinteles inteleg ca dupa acest AVC a avut de suferit, dar nu se poate face nimic in acest sens. Nu as vrea sa continue asa deoarece nu numai ca isi face rau lui, dar ne termina (in sens nervos) si pe noi. Ce am putea face in cazul acesta?

2 răspunsuri

- 17 Apr 2015 17:06

Buna ziua,
Comportamentul si reactiile tatalui Dvs. sunt frecvent intalnite in randul pacientiilor care raman cu sechele in urma accidetului vascular cerebral. Faptul ca devin dependenti de cei apropiati, ca nu pot sa se exprime sau sa faca lucruri simple pe care le faceau inainte ii determina sa ii schimbe comportamentul si sa devina furiosi, nervosi deoarece realizeaza ca astfel isi vor petrece restul vietii.
Din pacate nu se pot face foarte multe lucruri, deoarece in urma accidentului vascular cerebral are inclusiv gandirea afectata, astfel incat chiar daca ii explicati ca acest comportament nu va ajuta nici pe Dvs. si nici nu ii face bine, mai mult ca sigur nu va intelege acest lucru.
Cu timpul, insa aceasta stare de nervi dispare si isi va accepta afectiunea si noul mod de viata.
Puteti sa il ajutati cu suplimente care sa il linisteasca precum Sedivitax sau Bien Plus.

- 17 Apr 2015 21:21

Multumesc mult pentru raspuns! 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde