abces mamar

lacra in 14 Noi 2014 7:55 Categorie Glandele mamare

Bună dimineața , de ieri am început să am o durere acută la sânul stâng si se simte o umflatura. Am fost la doctor și mi s-a spus ca am abces mamar dar eu nu am nici o scurgere. Credeți că este intradevar abces mamar sau poate fi altceva? Vă mulțumesc

3 răspunsuri

- 14 Noi 2014 13:14

Buna dimineata,
Abcesul mamar inseamna ca exista o infectie localizata la nivelul sanului. Pentru a stabili exact cauza ar fi trebuit sa fie recoltat lichid din abces si trimis la laborator pentru investigatii. De asemenea ar fi trebuit sa primiti un tratament medicamentos cu antibiotice si antiinflamatorii in functie de rezultat.
Daca aceste lucruri nu s-au intamplat atunci ar fi indicat sa consultati un nou medic pentru o a doua parere si tratament corespunzator.

- 14 Noi 2014 18:19

Nu mi sa recoltat lichid nici ecografie nu mi sa făcut, doar mi sa dat augmentin de 875 mg.Tin sa precizez că am fost la doi doctori primul mi-a spus că am mastita dar fetita mea are 11 ani,iar al doilea mi-a spus ca am abces mamar. Eu sunt in străinătate si sincer nu prea am încredere în doctorii de aici de asta v-am scris dumneavoastră. 

- 15 Noi 2014 11:31

In cazul in care dupa ce terminati tratamentul simptomele nu dispar atunci va recomand sa efectuati o ecografie pentru a stabili exact diagnosticul.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde