abces cutanat, furuncul si furuncul antracoid al fetei

zorlescu in 30 Sep 2015 11:13 Categorie Afectiuni ale pielii

aceasta boala abces cutanat, furuncul si furuncul antracoid al fetei se vindecasau este cronica respectand igiena si alimentatia respectand cele indicate de doctor ???

7 răspunsuri

- 30 Sep 2015 11:31

Cred ca ne -am cam conversat despre problema , sau ma insel ? 
Initial eu am crezut ca e vorba de un herpes , asa cum l -ati descris , pus pasta de dinti pe el etc. , dar se pare ca pana la urma era altceva ? 
Ce tratament v -a dat medicul ? 
A recomandat si consult chirurgical ? 
Spuneti ca ba e abces , ba e furuncul , ba e furuncul antracoid ? 

- 30 Sep 2015 21:59

da asa e am crezut ca am herpes dar dermatologul mi-a spus ca este abces buza superioara si ma trimis la chirurgie pt o incizie unde acolo mi-a spus ca de fapt este vorba de furunc antrocoid.
dupa o saptamana mi-a aparut o alta umflatura cam aproape 1 cm dar sa dus dupa 30 minute si ieri la fel.
Ma spal cam de 3 ori pe zi pe dinti + listerin apa de gura.
consum alimente precum fructe lgume transformate in supe,ciorbe etc +  2-3 de vitamina c cu echinacea

- 1 Oct 2015 13:02

Cu orice infectie purulenta ( microbiana , nu virala ca in herpes ) situata deasupra buzei superioare sunt pericole foarte mari , deorece drenajul limfatic ( microbii pot calatorii spre creier ) asta e extrem de marea primejdie . 
Pana acuma a fost ok ca te -a trimis la chirurg si nu ai umblat la formatiune  , insa spune - i colegului meu ca un tampit de pe internet a crezut ca e herpes .
Acum acelasi tampit iti recomanda un consult la boli infectioase . 
Insa ai incredere in decizia lui , el te -a consultat ! 
Merci 

- 3 Oct 2015 21:17

dar acum mi-a aparut in partea de jos a buzei superioare o mica unflatura precum o intepatura care apoi sa umflat ,(precum o mica basicuta cum se formeaza atunci cand te intapa 1 tantar ) care la fel dupa 30 de minute sa DUS.
 
CE SA FAC SA I-AU IN CONTINUARE ANTIBIOTICE :???? EXTERIOR CU CE SA DAU ??
ASA SE MANIFESTA ACEST MICROB umbla pe unde apuca

- 4 Oct 2015 15:12

Mergeti la cei care v -au consultat . Ei stiu evolutia cazului.
Online ul nu are valoare in cazul dv. !

- 9 Oct 2015 16:52

am inteles ca vitamina b3 omoara bacterile cu stafilococ auriu dar nu stiu supra doza de vitamina adica ce doza cat 100mg  cum ar fi niacina.
as vrea sa cumpar b3 in cantitate mare ca sa isi faca efectul ca ce asimilez din aliamente nu este suficient ce doza cat sa iau ??

- 11 Oct 2015 13:54

Buna ziua dl. Zorlescu ,
Prima oara cind am citit ce mi -ati scris am zis ca sunteti cam "deosebit " .
Cautind pe dr. Google am gasit :
" Nicotinamide, commonly known as vitamin B3, may help the innate immune system kill antibiotic-resistant staph bacteria, the so-called "superbugs". In lab work done with mice and human blood, researchers found high doses of the vitamin increased the ability of immune cells to kill the bacteria by 1,000 times."
traducere aproximativa
" Nicotinamida, cunoscuta sub numele de vitamina B3, poate ajuta sistemul imunitar înnăscut sa ucide bacteriile stafilococilor rezistente la antibiotice, așa-numitele "superbugs". În munca de laborator efectuate cu șoareci și sângele uman, cercetatorii au descoperit ca dozele mari de vitamina au capacitate crescuta  de a amplifica puterea celulelor  sistemului imunitar pentru a ucide bacteriile de 1.000 de ori. "
http://www.medicalnewstoday.com/articles/249511.php
Din pacate  am experienta practica zero / !
Nici nu stiu in ce directie sa va orientez . Daca gasiti dv. vre - o cale , va rog anuntati - ma . Multumesc ptr. pontul cu B3 , dar cred ca e o problema de viiiiiiiiiiiiitor !

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde