a doua pastila de a doua zi

Marrian in 22 Iun 2014 11:09 Categorie Viata sexuala

Buna ziua...noaptea trecuta am avut o problema cu prezervativul...mai exact sa spart iar eu din pacate am iesit mai tarziu...in cateva minute o sa plec la farmacie sa iau o pastila de a doua zi...problema este ca am mai patit asta si acum 3luni iar asta ar fi a doua pastila care o ia iubita mea...sper ca va fi totul bine si deacum o sa fim mult mai atenti,dar spuneti.mi va rog frumos se poate intampla ceva grav?:(...la ce ar trebui sa ne asteptam si ce ar trebui sa facem?...

3 răspunsuri

- 22 Iun 2014 11:19

Este posibil sa aiba urmatoarele simptome: greata, varsaturi, sensibilitate la nivelul sânilor, dureri de cap, dureri abdominale (dureri de burtă), diaree si sângerări neregulate sau sângerări în picături până la următorul ciclu menstrual.
Cel mai frecvent se intampla ca următoarea menstruație să întârzie sau să fie cu un flux redus sau abundent pentru ca acest medicament produce dezechilibre hormonale.
In mod normal nu este indicat sa se ia mai des de 6 luni. Va recomand in viitoare sa luati in considerare folosirea unei alte metode de contraceptie ( contraceptive orale) pentru a evita acest tip de evenimente neplacute.

- 22 Iun 2014 12:05

Am inteles. Va multumesc frumos si va doresc o duminica placuta
 

- 22 Iun 2014 12:08

Cu placere! Multa sanatate sa aveti! Nu uitati ca testul de sarcina se face la 3-4 sapt de la contactul sexual sau la 1 saptamana dupa intarzierea menstruatiei.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde