Intreaba doctorul



Sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului

|

Iritatie zona genitala?

8 Feb 2019 14:53   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua.Am aceasta problema de mai multe luni, dar nu trece. Totul incepe cu o mancarime crunta in zona genitala, chiar deasupra clitorisului, urmata apoi de crearea unei zone sensibile,rosii-roz si descuamarea pielii, in solzisori albi. Cand pielea incepe sa se crape, devine dureros si uneori apar fisuri ce sangereaza. Nu am observat nicio alta diferenta, scurgerile vaginale sunt normale. Initial am crezut ca m am iritat in urma epilarii cu crema sau lama, dar ciclul mancarime-descuamare continua. Mentionez ca descuamarea apare oricum, pentru ca ma fortez sa nu ma scarpin. Cum fac diferenta intre o infectie sau o alta problema ?

- bucuresti |

sangerare nazala

6 Feb 2019 11:43   categoria:
0   Share   0  

buna ziua,
am o raceala de ceva timp – 3 saptamani, iar cind imi suplu nasul imi curge sânge. ce ar trebui sa fac pentru a ma vindeca. va multumesc, o zi buna

|

Sialochist

1 Feb 2019 13:01   categoria:
0   Share   0  

Mi-a aparut un sialochist pe hemiplanseul stang si in urma consultarii mi s-a spus ca cea mai buna varianta e o operatie cu anestezie generala pentru a-mi elimina glanda sublinguala. De ce ar trebui glanda sublinguala? Si exista riacuri dupa aceasta operatie?

|

Interpretare rezultat rgf pulmonara

22 Ian 2019 14:50   categoria:
0   Share   0  

Ce inseamna : hiluri accentuate bilateral, intersttiul pulmonar infrahilar intens vizibil . S.c.d libere, cord si aorta in limitele varstei ??

|

Hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala

7 Ian 2019 19:08   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua, am 48 de ani iar in jurul varstei de 5 ani, in urma unei audiograme am fost diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala. Va rog sa imi spuneti daca pot obtine certificat de handicap care sa ma ajute la o eventuala pensionare pentru limita de varsta. Multumesc

|

Operație de tiroida

4 Ian 2019 15:56   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua!in urma cu 5 luni am fost operata de tiroida,dar operația continua sa fie tare și umflata,am dureri in gât,deși nu mai am tiroida,iar tsh este peste limita (25,50),știți cumva de ce am aceste dureri?si de ce sunt încă umflata la operație?Multumesc!O zi buna!

|

Dureri de oase

28 Dec 2018 0:15   categoria:
0   Share   0  

Bună seara! Vara aceasta am avut probleme cu încheietura de la mâna stanga, și ca diagnostic a fost tendinită exterioara.
În momentul acesta, durerea s-a extins, mă dor oasele, îmi amorțesc puțin mâinile și totodata mă dor și degetele de la mâini. Ce credeți ca ar putea fi? Vă mulțumesc mult și vă doresc o seara bună!

|

Test Hcg

20 Dec 2018 21:48   categoria:
0   Share   0  

Buna seara am efectuat azi un test Beta Hcg iar rezultatul are valoarea de 34.73mU/mL<5mU/mL si as dori sa stiu daca sunt sau nu insarcinata.multumesc

|

nu mananca

20 Dec 2018 10:12   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua, fetița mea de un am si trei luni a racit ii dau ospamox,debridat,prospan si zyrtec picături,dar de trei zile nu vrea sa mănânce decat lapte ce sa aibă? II da si niste masele si dintisori oare nu poate sa mănânce de la rosul in gât si de la dintisori?

|

mancarime penis

17 Dec 2018 23:43   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua! Am urmat un tratamnet cu antibiotice timp de 10 zile iar dupa ce am terminat , am inceput sa simt o mancarime pe „capul” penisului .Ma puteti ajuta cu un sfat ?