Intreaba doctorulSunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului

|

Pot ramane insarcinata?

13 Iun 2018 7:04   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua! Am urmat, timp de 9 luni, un tratament cu Lamotrix. Am intrerupt tratamentul la sfarsitul lunii februarie. As dori sa raman insarcinata. Este posibil sa afecteze sarcina, fatul? Trebuie sa mai astept?
Mentionez ca am o forma usoara de epilepsie ( cateva convulsii in decursul anilor, nerepetate, monentan, dupa intreruperea tratamentului)
Multumesc anticipat pentru timpul acordat!

|

Transpiratie abundenta

12 Iun 2018 21:54   categoria:
0   Share   0  

Buna seara! De cateva zile, transpir foarte excesiv, pe timpul zilei de la caldura transpir, dar seara, cand stau, transpir foarte excesiv. Si transpir pe tot corpul nu doar pe anumite zone. Plus ca imi curge nasul si ca stranut si nu pot respira. Ce ar putea fii?

|

Helicobacter Pylori.tratament?

12 Iun 2018 10:47   categoria:
0   Share   0  

ce tratament imi recomandati pt Helicobacter Pylori?

- bucuresti |

polipi gastrici

11 Iun 2018 19:03   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua,In urma unei endoscopii digestive,am primit urmatorul raspuns =(stomac-antra mucoasaeritematoasa,Coporeo fundic,pliuri multiple,care raspund greu la insuflatie,printre pliuri 2 polipi,de aprox 1 cmrespectiv 0,5 cm, si mi s-a recoltat biopsie)…….Rezultatul BIOPSIEI=(Histopatologie macroscopie-s-au receptionat 5 fragmente tisulare cu dimensiuni 0,2-0,1 fiecare, procesate intr-un singur bloc,,,histopatologie-microscopie-multiple fragmente biopsice de talie medie din polipi gastrici de la nivel corporeal si fundic prezentand glande fundice dilatate chistic,tapetate de celule oxintice si principale,separate de minima stroma conjuctiva,minim infiltrat inflamator alcatuit din linfocite mici ,plasmocite si rare eozinofile…….CONCLUZII=aspect histopatologic compatibilcu diagnostic de glande fundice.nu se evidentiaza prezenta de infiltrate limfoide maligne……AM CONSULTAT UN MEDIC GASTROENTEREOLOG SI MI_A RECOMANDAT SA SCOT POLIPII PESTE UN AN.STOMACUL MA DOARE ,E NORMAL ?INTR-UN AN NU SE POATE TRANSFORMA IN CANCER ?

|

Apendicita

9 Iun 2018 15:22
1 - Raspunsuri 1   Share   0  

Buna ziua am si eu o intrebare

  1. - 9 Iun 2018 15:24

    Buna ziua am o verisoara de 15 ani a fost operata de apendicita iar acum de la operatie aproape 3 saptamani la un capat este desfacuta din cauza furtunului de curatat si a ramas desfacuta ce putem face

|

Buna ziua

8 Iun 2018 14:58   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua! Sunt disperata! Mai ales ca am un bebelus! Am primit niste analize in care atat eu cat ai sotul cica avem hepatita b! Citind pe internet multe despre acest lucru , m am derutat! Locuim in Germania si avem programare la hepatolog peste 1 luna si ceva! Va rog sa ma ajutati si sa mi spuneti ce credeti despre analize! Hbs ag- negativ, anti hbs 45++(<10) anti hbc negativ! Va multumesc!

- Bucuresti |

MEDICAMENTE IN EPILEPSIE

8 Iun 2018 14:57   categoria:
0   Share   0  

Intrebare:,,, Care sunt medicamentele in tratarea-vindecarea epilepsiei. Multumesc, Rotar.

|

Ganglion sau altceva?

5 Iun 2018 14:48   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua ! Va rog foarte mult sa ma ajutati , nu stiu ce sa mai fac. Acum câtva timp am descoperit pe partea laterala a gâtului o mica umflatura ,ca si un bob , nedureroasa. Nu i-am dat importanta , dar acum mi-am amintit de ea si ma sperie gândul că ar putea fi ceva rau. Nu am alte simptome. Am această problemă de 4 luni. Va rog , ce ar putea fi? Mentionez ca am 14 ani. Multumesc mult!

|

Formatiune chistica interscapulo vertebrala

30 Mai 2018 16:37   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua, am fost diagnosticat cu o formatiune chistica interscapulo vertebral lateral dreapta de 1,5 cm grosime maxima si 4 cm lungime. Am dureri foarte mari, nu pot sa fac nimic. Am fost la mai multi medici si toti ca nu apartine de ei. As vrea sa stiu la ce doctor sa merg ca sa ma fac bine ? Va multumesc

- Cluj |

Derma

29 Mai 2018 22:21
0   Share   0  

Am o problema ami tot apare niste pete rosi si bubite mici ma mananca putin dispar singure la cateva zile bune apar iara