Intreaba doctorulSunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului

- Agnita |

Otita

15 Aug 2018 13:37   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua. Acum 7 zile am inceput tratamentul cu antibiotice, antiimflamatorii si picaturi pentru otita medie.Intre timp am mai fost la doctorul de familie si sa mai uitat in ureche si a constatat ca defapt e otita interna (cu puroi). Tratamentul l-am continuat, durerile au disparut dar nu dispare inflamatia. Auzul e foarte slab si simt ca mi se destupa doar atunci cand suflu nasul, dar doar pe moment.Ce sa fac? Ar trebui sa consult un medic specialist?

Va multumesc!

|

Plaga deschisa index

5 Aug 2018 13:51   categoria:
1 - Raspunsuri 1   Share   0  

B

 1. - 5 Aug 2018 13:59

  Este vorbă de degetul de la mana stânga , ieri l.am înjunghiat cu un cuțit , rană are o adâncime de app 1 cm.
  Rana se afla pe index partea dorsala ca circa un cm sub mont.
  Zona s a umflat pe o întindere de 3 cm , nu ațiu daca e puroi sau limfa , dar am rupt coaja cu un ac si am stors zona , dar iese doar sânge pur si limfa durerea este foarte asemănătoare cu  o fractura .. Durere , imobilitate , zona umflata , dar fara vnatai.cat de grava e situația ?? 
  Mulțumesc

|

Stari de rau

3 Aug 2018 8:46   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua, de o luna ma confrunt cu o problema de sanatate. In fiecare dimineata am scaun moale si amar in gura. Am teama de a ramane singura si in casa si afara sa nu mi se faca rau. Am un ganglion pe tiroida dar am facut analizele pt tiroida de 2 ori si au iesit bine. Am facut cateva analize de sange uzuale si au iesit bine. Am urmat un tratament de la neuro-psihiatru si simptomele sunt la fel. Nu stiu ce sa mai fac. Ma puteti ajuta? Multumesc frumos.

|

Dureri puternice

31 Iul 2018 22:08   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua! De câteva zile am dureri, senzație de rece și amorțeala in degetul mic de la mâna dreapta. Sunt dureri insuportabile care persista și urca pana undeva in zona cotului. As vrea sa știu de la ce ar putea fi și la ce medic de specialitate as putea sa ma prezint. Mulțumesc! O zi buna!

- PLOIESTI |

Alergie

20 Iul 2018 1:08   categoria:
0   Share   0  

Buna seara. Am si eu o problema cu unul din tatuajele pe care l am facut anul trecut. Unul dintre ele de vro 3 luni mi s a umflat dar nu stiu de la ce. Nu s a umflat tot doar o partea din el.Doar acolo unde tușul a fost roz sau roșu
Mentionez ca nu ma doare si nici mâncărimi nu mi provoca. Nu stiu dacă trebuie tratat sau v a trece de la sine
MULTUMESC

|

Durere

19 Iul 2018 18:29   categoria:
0   Share   0  

Bună, mă numesc Daiana am 16 ani și am o mica problema..Eu mi am început viața sexuală nu de mult și probleme este ca am dureri de burta și am niște gaze..Mă puteți ajuta sa fac de durere sau sa îmi spuneți ce pot face sa nu le mai am ???

|

Buna ziua as avea si eu nevoie de ajutor.

11 Iul 2018 14:09   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua mă numesc Lorena și am 18 ani.
De ceva timp mă confrunt cu o problema de sănătate sau nu. Adică mai exact am o stare generala de rău. Ca :
-Palpitați( care în urma unui ekg sar dovedi ca ar fi niște extrasistole nepericuloase dupa medic )
– stări de ameteăla
– obosesc repede…La orice mic efort :( mergând.
– m’am și îngrășat puțin în ultima vreme..
– respir greu ( dar asta cred ca e de la astmul meu care îl am de când sunt mica )
– am dureri câteodată sub sânul stâng.
– am dureri și de burta câteodată mai exact în partea dreapta.
– stări de greata.
-oboseala..As dormi mereu .
Bun ,așa ca am făcut analize.
Începând :
-Analize de sânge.
– Am fost la gastro
-Am făcut eco generala abdominala
– Am refecut niște analize la plămâni mai exact spirometrie și raze . Bine acolo a aratat ca am astm, dar asta știam deja..Dar pentru mine am vrut sa le repet.
– Bun și am fost și la cardiologie și nu la un medic..Am fost la 2 mediici diferiți care mi”au zis același chestie. ( nu e nimic patologic la inima ta ,e sănătoasă ) . Bine m’au consulat, și mi’au făcut și o ecocardiografie și vreo 2 ekg’uri…Și tot nimic..inima e sanatrasa, valvele is ok. Au zis sa fac și un holter ekg 24h sa vadă de ce palpitați mă plâng…Dar așa așa zis sa stau liniștită ca nu e nimic grav.
Un ecograf a fost făcut în luna mai și altul luna aceasta. Bun holterul urimează sa îl fac ,în câteva zile sa scap și de el ea fie făcut.
Dar dacă nu e nimic patologic la inima ,atunci dc mă simt așa rău? Dc am palpitați? Ce investigați mai pot face înafara de acelea ?? Menționez ca azi dimineață am avut o durere surda ascuțită de a lungul gatului care sa lăsat cu o stare de greata….Mulțumesc

|

Nas si ureche infundate pe aceeasi parte

5 Iul 2018 19:14   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua!
Am fost la un consult ORL pentru ureche infundata. Dupa o examinare a urechii de 10 secunde mi s-a spus ca am puroi in spatele timpanului si ca din aceasta cauza am urechea infundata dar si nasul.
Am luat 5 zile de tratament cu aerinaze si vibrocil duo. Dupa aceasta perioada am incetat tratamentul. Urechea se infunda in continuare dar si nara dreapta (aceeasi parte cu urechea). MEntionez ca am nasul foarte uscat, chiar si dupa ce pun picaturi.
Va rog sa imi spuneti ce as putea face pentru a mi se desfunda nasul dar si urechea. Multumesc anticipat.

- Caracal |

Fimoza

3 Iul 2018 15:42   categoria:
0   Share   0  

Cum se trateaza fimoza fara interventie chirurgicala?

|

Tumoră cervicala

2 Iul 2018 14:31   categoria:
1 - Raspunsuri 1   Share   0  

Buna ziua, mama mea (50 ani) a făcut rmn de coloana cervicala și are următorul rezultat: nodul tumoral intradural extramedular antero-lateral drept C5-C6 (mai probabil schwannom) cu moderat efect compresiv pe cordonul medular la acest nivel și pe rădăcina C6 dreaptă.

 1. - 2 Iul 2018 14:33

  Ce reprezintă acest rezultat, ce ne îndrumați să facem?