Intreaba doctorul



Sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului

|

Usturime "ata" penisului

14 Oct 2017 16:41   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua. In urma cu cateva zile am avut relatii sexuale cu prietena mea, probabil putin cam pe graba, insa… pe moment nu am simtit, dar dupa un timp (cam 2 zile), am simtit ca la decalotarea penisului, sau cand acesta este in erectie simt o usoara usturime, nu este neaparat ceva placut. Tin sa mentionez ca pe „ata” a aparut un punctisor alb, daca pot sa zic asa, pe care daca il ating, ustura. Ce ar putea fi? Este ceva grav?
Toate contactele sexuale au fost protejate.

|

RMN coloana lombara

14 Oct 2017 9:25   categoria:
0   Share   0  

După mai bn de 4 săptămâni cu dureri I zona lombara am efectuat un RMN in urma căruia a ieșit următorul rezultat:

Ștergerea lordozei lombare fiziologice.
Canal vertebral cu diam AP=17mm la nivel pedicular L5.
Hiposemnal T2 de tip degenerativ al discului L5 cu pensarea posterioară a spațiului intervertebral L5-S1.
Protruzie discala posterioară L5 ,mai importanta interdiscoligamentar stg , 5 mm peste planul osos,in contact cu sacul și rădăcina S1 stg la emergenta.
Fără edem osos vertebral.
Con medular cu semnal și morfologie normale.

As dori sa știu cât de grav este și dacă este nevoie de operatie ,va mulțumesc anticipat.

|

Nervul Sciatic

13 Oct 2017 1:15
0   Share   0  

Buna Seara.
Am o intrebare.
Am 17 ani,si am practicat sala de forta.
M-am dus la ANTRENAMENT,si am ridicat greutati.
Cea mai mare greutate,a fost de 104 kg.
Dupa ce m-am fortat,au inceput niste dureri de sold in jos pe piciorul singur pana in calcaie.
Eu nu cred ca a fost si de la ridicarea greutatilor.
Inainte sa ridic greutatile acelea,m-am antrenat si la sacul de box,si am dat cu piciorul si din pacate am cazut jos pe partea stanga.
Durerile au inceput dupa cateva zile.
M-am trezit intr-o dimineata.
A inceput sa imi arda piciorul stang..
Am incercat sa ma ridic din pat,si sa ma duc pana la baie,dar cu greu.
De abea am reusit,sa ma deplasez.
Dupa am intrat pe google,si am inceput sa caut.
Si am aflat,de NERVUL SCIATIC.
Am stat un an,fara sa fac nimic.
M-am dus la spitalul din Oradea.
Si m-am dus si in Anglia.
Pana acum,toti mi-au spus.
(Ca nu am nimic,si ca imi v-a trece)
Nu de mult am inceput,sa iau medicamente ,si sa fac injectii cu Voltaren,si pastile Ketonal.
Au trecut aproape doi ani,de cand a aparut problema asta,si nu mi-a trecut.
Vreau sa stiu,daca mai este ceva de facut.
Daca imi v-a trece,sau daca am niste sanse.
Sa imi treaca.
Va multumesc!

- Bucuresti |

Operatie Mav

12 Oct 2017 21:49   categoria:
0   Share   0  

Sotul meu a fost operat in urma cu cativa ani de MAV, i s-a facut embolizare si cauterizare cu raze gamma. As dori sa stiu care sunt efectele pe termen lung ptr ca deja se observa unele consecinte, si anume: vedere nu prea buna, respiratie dificila, atacuri de panica, tensiune oscilanta, potenta scazuta ,stari depresive.Va multumesc anticipat.

- Bistrita |

Despre Demielinizare

10 Oct 2017 13:24   categoria:
0   Share   0  

Rezultat CT:
Demielinizare la nivelul centrilor semiovali,bilateral.
Fara alete leziuni heterodense supra si infratentorial.
Va rog sa explicati mai pe larg demielinizarea ca diagnostic si tratament.
Multumesc.

|

Trombofilie

6 Oct 2017 22:09   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 28 de saptamani.
Mi-am facut teste genetice in saptamana 7 si mi-a iesit modificata doar proteina s 40,7 [65-115].
Am mers la Fundeni la dr.Uscatescu unde imi face luna de luna analize si am tratament cu aspenter.
Luna aceasta mi-au iesit urmatoarele valori :
La2 12,9 [30-38]
Aptt 24 [26-36]
Fibrinogen 341 [200-400]
Pt inr 1,13 [0,7-1,2]
LaR 1,02 [0,8-1,2]
Pc 84 [70-130]
Ps 39 [60-140]
At-III 86 [80-120]
D.Dimeri 1240 [0-500]
FDP= slab pozitivi
Tmf=+.
Intrebarile sunt: am tromnofilie dobandita?
Mi-a recomandat dr.Uscatescu aspenter pana la controlul de 32 de saptamani.
Dr.ginecolog care-mi urmareste sarcina mi-a interzis sa iau aspenter dupa 28 de spatamani si sincer nu stiu ce sa fac sa iau sau nu aspenter?
Multumesc!

- Turda |

Bună ziua!

6 Oct 2017 12:28   categoria:
0   Share   0  

Imi puteti interpreta va rog rmn-ul fetiței mele.Mulțumesc anticipat!

Examenul RM cerebral nu evidentiaza leziuni in heterosemnal la nivelul substantei cerebrale supra sau infratentoriale.
Fara anomalii de mielinizare, de giratie sau focare heterotopice de substanta gri.
Fara hemoragii acute intra sau extracerebrale.
Sistem ventricular simetric, usor dilatat cu microfocar hemoragic sechelar la nivleul cornului occipital drept (artefact de susceptibilitate magnetica pe secventa swi sugestiv pentru prezenta produsilor de degradare a hemoglobinei). Fara obstacol evident, fara semne de activitate.
Elementele liniei mediane sunt nedeviate.
Corp calos subtire pe toata lungimea sa, cu semnal omogen (hipoplazie).
Mici colectii ce obstrueaza celulele mastoidiene drepte. Pneumatizare normala celule mastoidiene stangi.
Minima pneumatizare sinusuri maxilare.

Concluzie|:
Examenul RM cerebral evidentiaza:
– usoara ventriculomegalie cu hemoragie sechelara in cornul occipital drept (in contextul prematuritatii?)
– hipoplazie corp calos.

|

buna ziua

5 Oct 2017 22:15   categoria:
0   Share   0  

buna ziua,am 27 de ani locuiesc în Belgia..precizez ca sunt fumatoare,un pachet pe zi aproximativ,iar întrebarea mea ar fi urmatoarea: de câteva săptămâni simt niste înțepături in dreapta si stanga capului mai precis după ureche,ameteli destul de puternice,slăbiciune,si cate o data înțepături in piept… am probleme cu vederea deși nu port ochelarii…analizele de sânge sunt toate bune,și precizez ca atunci cand ies din casă simt o stare de leșin,anxietate…ce ma sfătuiți să fac?va multumesc

|

Ginecologie

3 Oct 2017 18:28   categoria:
0   Share   0  

De 2 luni nu mi.a venit menstruatia nu am cum să fiu însărcinată pentru că sunt virgină, am fost acum o saptamana la ginecologie si mi.a facut un ecograf si mi.a zis ca nu am nici o problemă. Mi.a prescris o pastila timp de 5 zile am luat pastilele si nici acum nu a venit cine ma ajuta?

|

Pot sa raman paralizat sau sa fac accident vascular cerebral la 24 ani? Sau am patit ceva minor deja ?

2 Oct 2017 9:38   categoria:
1 - Raspunsuri 1   Share   0  

sedentar 80 kg 1.70.. In urma cu o zi am simtit o piscatura mica la cap pe partea staga apoi a urmat o amorteala in picioare, mai mult s a simtit in partea superioara a picioarelor, o tulbuare mica de concentrare/ameteala si normal un atac de panica.In dimineata urmatoare m am trezit de 3 ori la rand cu jumatate de mana amortita( mana stanga)de la mijlocul palmei spre degetul mic.. Aproximativ cu un an in urma am fost la neurologist deoarece am dureri de cap puternice zilnice care se manifests ca o stransoare 2-5 ascunde in anumite zone aleatori ale capului.Am facut si in rmn citit de neurolog si n am nimic.. As dori un stat va rog. Sa merg sa fac iara alte analize?( Am ajuns sa cred .ca durerile de cap sunt pe fond psihic.

  1. - 2 Oct 2017 9:41

    Buna ziua! Am un still de viata.. (inceputul mesajului, nu reuses sa day edit la postare)