Sarcina

|

Pot rămâne însărcinată?

8 Mar 2018 10:48   categoria:
0   Share   0  

Daca am întreținut relații se*uale cu iubita mea și după am observat că e prezervativul puțin rupt jos de tot aproape de oua(nu știu cum să mă exprim mai frumos in momentul acesta) , dar este uscat acolo unde este rupt, sunt ceva șanse să rămână insarcinata? Am întreținut relația se*uală pe data de 1 martie. I-a întârziat ciclu 4 zile(a patra zi de ciclu fiind azi, 8 martie), dar a fost răcită rău de tot. Cu tuse urâtă, a avut bronsita. Și încă e răcită. Și nu are senzațiile acelea ca și când ar rămâne. Doar seara se simte obosita, asta după ce ziua merge la facultate și are ceva de mers, plus ce mai merge prin oraș. Întârzierea este datorata faptului că a fost foarte răcită și au dat-o peste cap pastilele, ceaiurile? Ea a răcit cu mult înainte să vina ciclul. Cam cu vreo 2 săptămâni înainte de ciclu. Întârzierea mai poate fii datorata și din cauza faptului că luna februarie nu are 30/31 de zile? Am înțeles că multe femei au probleme cu ciclul in perioada asta a anului.

|

Buna ziua. Am o întrebare pt dvs daca doriți să îmi răspundeți. Sunt însărcinată și de curand am făcut un ecograf 4D in trimestrul 2 de sarcină și într-una din pozele primite de la d-nul dr copila mea ținea piciorușul ridicat dar mi se pare k îl ținea îndoit. Vreau o parere din partea dvs. Credeți că copilașul ar putea avea o problema la picioruș ori așa a prins-o cu el în timpul ecografiei. Tare îmi e frica sa nu fie vreo malformație.

7 Mar 2018 16:46   categoria:
0   Share   0  
- Satu mare |

Epilepsie

9 Ian 2018 9:26   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua eu imi doresc copii dar am epilepsie as vrea un tratament ceva medicamente pemtru a putea avea copii. Am epilepsie nu grava am tratament carbamazepina 200 iau dimineata si seara cate una va rog ajutatima.

|

Dublu test 33 ani si 7 luni

18 Dec 2017 10:04   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua, am rezultatul dublului test , acum am 12 sapt și 6 zile și va rog daca mă puteți ajuta cu interpretarea : Translucenta Nucala 1,35, Free B HCG 42,5, PAPP -A 0,629,am fost fumătoare până la aflarea sarcinii, la momentul recoltării nu, fara diabet , mai avem o fetița de 6 ani jumate sănătoasă, iar acum calculul este Risc TR.21+NT 1:400; Dublu test 1:112 ; Risc de vârstă 1:341; Risc Te 13/18 +NT 1:1278.Multumesc.

|

Sarcină fără eja**lare

24 Noi 2017 15:32   categoria:
1 - Raspunsuri 1   Share   0  

Pot rămâne însărcinată daca nu a terminat in mine? Si a terminat dupa 10 secunde.

  1. - 24 Noi 2017 15:59

    Pot rămâne?

|

morfologie fetala si testul dopler

10 Noi 2017 10:10   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua .morfologia fetala se poate face la 25 de saptamani de sarcina? Si testul dopler? Multumesc

|

Sarcina si rh minus

9 Noi 2017 11:01   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua! am avut un avort medicamentos cu citiva ani in urma si nu mi sa andministart nici un vaccin dupa mentionez ca am rh negativ si sotul pozitiv! Acum vrem sa avem un copil exista riscuri ce trebuie sa fac?

- Bv |

2 saptamani sarcina – intepaturi partea stanga

27 Oct 2017 19:10   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua. Sunt insarcinata in 2 saptamani,sau 4 saptamani daca calculez prima zi a ultimei menstratii. Am facut mai multe teste (6-7)care imi confirma sarcina, dintre care unul digital care acum 4 zile mi- a indicat ca sunt insarcinata in 1-2 saptamani. Simptome inca nu am, sau foarte slabe si nu-mi dau seama. Nici sangerare de nidare nu am avut, dar usoare semne asemanatoare menstratiei. Singura problema ar fi ca de vreo 3 zile am usoare dureri, jena in partea stanga jos. Durerea este cam la o scara 2 din 10. Intrebarea mea este: este posibil ca embrionul sa se fi implantat in partea stanga? Este prea devreme sa-mi fac programare la eco? Va multumesc! Anca

|

Trombofilie

6 Oct 2017 22:09   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 28 de saptamani.
Mi-am facut teste genetice in saptamana 7 si mi-a iesit modificata doar proteina s 40,7 [65-115].
Am mers la Fundeni la dr.Uscatescu unde imi face luna de luna analize si am tratament cu aspenter.
Luna aceasta mi-au iesit urmatoarele valori :
La2 12,9 [30-38]
Aptt 24 [26-36]
Fibrinogen 341 [200-400]
Pt inr 1,13 [0,7-1,2]
LaR 1,02 [0,8-1,2]
Pc 84 [70-130]
Ps 39 [60-140]
At-III 86 [80-120]
D.Dimeri 1240 [0-500]
FDP= slab pozitivi
Tmf=+.
Intrebarile sunt: am tromnofilie dobandita?
Mi-a recomandat dr.Uscatescu aspenter pana la controlul de 32 de saptamani.
Dr.ginecolog care-mi urmareste sarcina mi-a interzis sa iau aspenter dupa 28 de spatamani si sincer nu stiu ce sa fac sa iau sau nu aspenter?
Multumesc!

- Botosani |

(Urgent)Prezervativ alunecat

16 Sep 2017 1:43   categoria:
1 - Raspunsuri 1   Share   0  

Buna ziua ! Aseara am intretinut un contact se*ual cu iubita mea. Dupa ce am eja**lat, cand m-am retras, prezervativul a ramas inauntru(doar un sfert din el era in afara). A curs din el, inelul fiin afara, pe un picior. Sunt sanse sa ramana insarcinata? Ar trebui sa cumpar pastila de a doua zi sau nu are rost, tinand cont ca este o bomba hormonala? Precizez ca eram amandoi in picioare(in caz ca pozitia conteaza).

  1. - 16 Sep 2017 2:23

    Ea a mai luat escapelle acum 2-3 luni. Daca este cazul, se mai poate lua inca o pastila?

|

sarcina

4 Sep 2017 18:08   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua am 25 saptamani de sarcina și la ecograf mi sa spus ca bebe cântărește 820 g este posibil ca bebe sa nu se dezvolte îndeajuns pana la naștere?

|

Menstruația întârzie de 7 zile

31 Aug 2017 21:21   categoria:
1 - Raspunsuri 1   Share   0  

Bună seara! Sunt in a 7-a zi de întârziere și am făcut 3 teste de sarcina in zile consecutive care au avut rezultat negativ.
In fosta relație ultimul contact se*ual a fost pe 29 Iulie.Din data de 3 August am întreținut relații se*uale cu o alta persoana până pe 22 August zilnic neprotejat. In data de 25 trebuia sa îmi vina ciclul, și tot in 25 am luat o pilula escapelle. Întrebarea mea este dacă sarcina se va confirma prezenta, exista șanse sa fie copilul fostului prieten ?

  1. - 2 Sep 2017 22:19

    In primul rand nu sunt sanse sa fie copilul fostului pentru ca testul ar fi trebuit sa iasa pozitiv . In al doilea rand , daca ai ramas insarcinata recent , testul va fi sigur abia dupa 2 saptamani. Iar in al treile rand , pilula o poti lua ca sa eviti o sarcina la cel mult 3 zile dupa contactul sexual . Altfel nu mai are efect . Iar inca ceva , daca ti-a intarziat , nu e neaparat din cauza sarcinii , ci din cauza pilulei . Aceasta provoaca anumite dereglari hormonale si poate intarzia menstruatia