Diverse

|

Rezultate analize

17 Apr 2018 17:37   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua, as dori sa aflu dacă sunt motive de îngrijorare la următorul Rezultat de analize :
Hemeleucograma:
Interval
WBC - 6,80 4. 00-11.00
RBC - 5,04 4.20 - 6.00
HGB - 15,10 13.70-18.40
HCT - 45, 60 39.00-51.00
MCV- 88,70 79,00-99.00
MCH-29,40 25.70-33.00
MCHC-33,10 32.30-36.50
PLT - 80 ,00 150. 00-500.00
RDW-SD-44,70 35.10-50.00
PDW-18,20 0.00-25.00
MPW-13.40 7,40-13.50
P LCR- 50,60 16.10-46.00
NEUT - 3,30 1.80-8.00
NEUT%- 50,00 45.00-75.00
LYMPH - 2,60 1.50 - 6.50
LYMPH%-39.80 21.00-55.00
MONO - 0,70 0.30-1.00
MONO% - 10,20 2.00 - 12.00

|

Intrebare

7 Apr 2018 0:29   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua am o problema la piciorul drept sunt de o luna în Germania și la servici e obligatoriu cu bocanci cu vârf metalic nu știu dacă are relevanta dar de o săptămână mi sa umflat piciorul drept și nu știu cum sa scap ma doare când merg la început bocanci ma băteau la spate o perioada nu am avut nimic după mia apărut o besica și a început sa se umfle și sa ma doară cumplit am făcut și poze dar nu am cum sa le trimit aici va rod dacă aveți vreun sfat ce ar putea fi si ce sa fac.
Va multumesc.

|

Buna ziua! De ce simt presiune in urechi pt cateva secunde

10 Mar 2018 18:16   categoria:
0   Share   0  

De ce simt presiune in urechi pt perioada scurtă de timp? Mulțumesc

|

"Hipofiza cu o dezvoltare nodulara de 3,4 mm diametru fara priza de SDC iv decelata mediosagital si parasagital dreapta" cam asa suna concluziile unui RMN. Va rog frumos , puteti sa imi explicati in termeni mai clari despre ce este vorba?

8 Mar 2018 19:35   categoria:
0   Share   0  

"Hipofiza cu o dezvoltare nodulara de 3,4 mm diametru fara priza de SDC iv decelata mediosagital si parasagital dreapta" cam asa suna concluziile unui RMN. Va rog frumos , puteti sa imi explicati in termeni mai clari despre ce este vorba?

|

Probleme la inima?ajutor

1 Mar 2018 3:18   categoria:
0   Share   0  

Am 22 ani De multe luni am senzatia de gol la inima si simt cum bate de fie care data cind sunt pus in pat.Vreau Sa mentin ca am crize de agitatie si crize de panica dar cind ma pun la somn nu pot sa dorm din cauza asta chiar daca in momentul ala nu am nici o criza . Am facut testul ECG am recent si Electrocardiograma peste 20 de ori in citeva luni =totul bine si frumos...holter nu am Facut pentru ca mia spus doctorul cardiolog ca nu e nevoie totul este bine am facut si inima ultrasunet(nustiu daca e corect) ca sa intelegeti mai bine sa uitat pe calculator la inima mea si acolo totul f bine....ce parere aveti?
Nu.mai stiu ce sa fac!
Sper sa intelegeti ce am scris nu stiu perfect limba română
ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....VA MULTUMESC

|

Cine poate sa citeasca un RMN

4 Feb 2018 16:58   categoria:
0   Share   0  

Am o întrebare ,Cine poate sa citească un RMN

|

Dureri in zona rinichilor

3 Feb 2018 18:24   categoria:
0   Share   0  

Buna seara! De ceva zile am dureri in zona rinichilor si cand ma urinez o fac cu sange, este o cantitate considerabila, uneori mai putin alteori destul de mult. Ce ar putea fi? Sa imi fac griji?

|

Durere de cap

17 Ian 2018 20:00   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua! Patesc din senin sa vad foarte rau ca si cum m as ridica dintr o data in picioare si vad negreu in fata ochilor! Nu mai vad bine undeva la jumate de ora dupa care imi revine vederea si ma apuca o durere de cap insuportabila! Am facut analize si nu mi a iesit nimic rau! Toate analizele mi au iesit bune! Patesc dintr o data si din senin! Stie cineva ce anume se intampla sau a mai patit cineva asa ceva?

|

tremuratul miinilor

29 Dec 2017 16:28   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua ! Ma numesc, Octavian, si am 39 de ani. Am o problema, cu tremuratul, miinilor. Fie ca sunt linistit, s-au suparat ! Nu sunt consumator de cafea. Sunt foarte, deranjat, de acest lucru ! Ce pot ,face? Precizez, nu locuiesc, in tara. Va multumesc! O zi , buna va doresc!

|

Relicvat timic

19 Dec 2017 14:22   categoria:
0   Share   0  

Am fost diagnosticata in anul 2016 cu sarcoidoza. Am urmat tratament cu prednisone. Rezultatele acum sunt :Pulmon normal expansionat bilateral, fara leziuni focale. Fara colectii pleurale. Fara adenopatii mediastinale sau hilare de dimensiuni patologice. Cord cu dimensiuni in limite normale fara colectii pericardice. GSR libere bilateral. Fara leziuni osoase heterodense in regiunea scanata. Imi puteti spune ce inseamna relicvat timic de cca 36/25 in mediastinul anterosuperior si ce e de facut?

|

Despre diagnostic

13 Noi 2017 15:48   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua. Ce îmi puteți spune despre acest diagnostic? Sindrom cardio-vascular hiperkinetic. Reacție anxioasa.Spondiloza LS incipientă. Multumesc!

|

Chirurgie

29 Oct 2017 20:54   categoria:
0   Share   0