Contraceptie

|

Sângerări

31 Dec 2020 12:09   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua. De pe data de 23 am început sa am ușoare sângerări, uneori am și dureri. Foloseam anticoncepționale karissa, și pentru că s-au retras din farmacii, o doamna farmacista mi-a recomandat Logest. La câteva zile de la începerea tabletei au apărut sângerările, din cauta aceasta le-am întrerupt acum 3 zile crezând ca aceasta este cauza, dar sângerarea încă este prezenta. Care ar fi cauza și ce ar trebuii sa fac? Mulțumesc!

|

Pilule contraceptive

7 Mai 2020 17:17   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua! Aș dori să folosesc anticonceptionale atât pentru prevenirea unei sarcini cat si pentru reglarea ciclului menstual. Nu știu ce tip de pilule contraceptive să aleg. Eu sunt brunetă cu pilozitate ridicată. Vreau să evit accentuarea pilozitatii sau a creșterii în greutate. Mulțumesc frumos!

- baia mare |

Un sfat

2 Dec 2019 9:58   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua. Sunt fata si am 26 ani si sunt virgina. Am un iubit de 1 luna si 1 saptamana. El e plecat in Anglia de 3 saptamani la munca, dar s-ar putea sa vina de sarbatori acasa. O sa petrecem mult timp impreuna si e posibil sa am primul contact se*ual. El fiind mai experimentat. Dar ca mi frica de o posibila sarcina. Desi el se va proteja, ma gandesc daca sa iau si eu anticonceptionale. As vrea sa iau si sa merg la un doctor ginecolog desi nu am fost niciodata, dar cum el va sta in Romania doar 3 saptamani si va pleca iar nu stiu daca sa merg la doctor. Cel putin acum, ca dupa aia ce se va intoarce si ne vom muta impreuna atunci o sa merg la doctor sa imi dea anticonceptionale dupa organismul meu. E ok daca ne protejam doar cu prezervativ in perioada asta? Sau ar trebui sa iau si pastile pentru siguranta? Sau exista pastile care se iau doar dupa contact? Cum e prima data pentru mine nu stiu cum sa procedez. Sau ati putea sa imi ziceti niste anticoncepționale potrivite? Menționez ca nu am probleme de sănătate, sunt doar anemica. Lipsa de fier. Va rog mult sa ma ajutati. Multumesc

- iasi |

sterilet cu reacții adverse

2 Mar 2019 21:32   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua dupa cea de a 2 nastere naturale am decis sa mi pun sterilet de argint de aproximativ 5luni pt prima oara.Pana sa mi pun steriletu aveam o menstruatie de 4 Zile (doar 1zi abundent) de cand mi am pus acest sterilet am o menstruatie de 11 zile din care 5 flux f abundent.am dezvoltat si o anemie.Va rog recomandați ceva sa mai diminuează din atatea zile de ciclul. Este normal sa tina asa mult? !mentionez ca an doar 27 ani inca alaptez si doctorita vrea peste cateva luni sa l scoata sa mi puna unu cu hormonii dar imi este teama .

- Bacau |

Buna seara

21 Sep 2018 22:08   categoria:
0   Share   0  

Am uitat sa iau Karissa la 9 dimineața, si seara pe am avut contact se*ual neprotejat , si miam adus aminte ca nu am luat pastila si am luat-o imediat doar ca era 10 seara. Exista posibilitatea de a ramane însărcinată? Mulțumesc!

|

Singerari dupa escapelle

31 Mar 2018 15:16   categoria:
0   Share   0  

Salut

Cât mai multe răspunsuri vă rogggg

Acum o saptamână în urmă am avut un contact se*ual neprotejat, dupa aprx 24 de ore am luat escapelle

Azi, după 6 zile,am nişte sângerări,putiin abundente,poate merge vorba de o sarcina, sau e doar din cauza pastilei?

|

Contraceptive

3 Feb 2018 14:11   categoria:
0   Share   0  

Folosesc contraceptive de aproape o luna de zile și ma simt straniu, greata și durerile de cap au trecut,acum uneori dureri de inima și parca aer nu îmi ajunge, o durere de picioare stranie, și singerari între menstruație, pe picioare au început venele sa se vadă foarte tare.Nu le-am luat de capul meu, am dat analize inclusiv acelea de singe, mi-a prescris Yasmin, stiu ca e risc de tromboza și de asta vreau sa întreb cum ne dam seama ca e tromboza, care sunt simptomele? . Știu ca trebuie sa merg la medic, deja pe al meu l-am întrebat, mi-a zis ca e perioada de adaptare. Cit durează adaptarea? Sa mai continui sa beau? Ce pastile sunt mai slabe ca Yasmin? Mulțumesc

|

Pot fi însărcinată?

28 Ian 2018 22:36   categoria:
0   Share   0  

Buna seara! Sunt foarte nelămurita și tare speriata de o posibila sarcina. Pe 13 dec, respectiv 17 am avut relații neprotejate cu sotul. Menționez ca am o cezariana de fix un an . După al doilea contact m-am hotărât sa iau pilula și ca o alta sarcina atât de devreme nu și are rostul . Am luat Postinor a doua zi ( in data de 18dec) . Am făcut și câteva teste de sarcina la o săptămâna după și mi au ieșit negative . Subliniez faptul ca după primul contact nu am luat pilula și abia după al doilea am luat-o... In data de 30 Decembrie am avut menstruație ( asta bănuiesc și sper ca a fost ) de doar 2 zile . Îmi puteți da câteva sfaturi ? Sa fie vorba de implantare și nu de menstruație , deși a venit însoțită de dureri abdominale .. as putea avea o sarcina extrauterina ? Sau e vorba doar de o dereglare din cauza pastilei , care apropo... oare a avut efect ? Sa fi fost sau nu menstruație

|

Contraceptie

22 Oct 2017 16:08   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua. Pe 09.10.17 am facut avort vacuum (5 sapt). Medicul mi-a dat tratament cu ampicilina, arthotec. Sa zicem ciclu m-a tinut 6 zile (doar asa murdarici). La 2 zile dupa ce am terminat tratamentul am avut mancarimi in zona intima la care a 2 zi primesc ginoconesten. Ieri am avut contact fara sa ijaculeze (dureri nu au fost). Pot ramane insarcinata? Sau sa beau escapelle pentru previnire. Multumesc

|

Bună ziua

27 Aug 2017 19:23   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua. Folosesc anticoncepționale Karissa, acestea mi-au fost prescrise in urma unui consult medical. As vrea să știu dacă protecția acestora poate scădea daca consum grapefruit ( fructul in sine, nu suc ). Va multumesc!

|

Anticonceptionale

5 Aug 2017 12:16   categoria:
0   Share   0  

Buna! Am facut se* neprotejat cam, a doua zi dupa ce mi s-a terminat menstruatia, mai mult de 10 minute nu am făcut-o, a doua zi am inceput sa sângerez. Am luat o pilula de urgenta ( Escapelle) si cam dupa a3-a zi dupa ce am luat-o am inceput sa am sangerari mai tari ca la menstruatie. Sangerarea inca o am, e cred ca a4-a sau a5-a zi. E prima data cand iau aticonceptionale si imi e foarte frica sa nu rămân însărcinată.

|

Menstratie de 2 ori pe luna

24 Iul 2017 3:14   categoria:
0   Share   0  

Bună! Acum 9 zile am avut contact se*ual neprotejat iar inevitabilul s-a produs. Am fost la farmacie și am luat pilula contraceptiva în primele 12 ore și nu am avut nici un simptom nici după prima pastilă nici dupa a 2-a. Problema este că la o săptămână mi-a venit menstrația, mai exact pe 21 și mi s-a terminat pe 23 ținând cont că eu am mai avut in aceasta luna de pe 4 pana pe 8. Ce ar trebui sa fac?